GENTÆNKE OG UDFORDRE

I AARHUS UNITED vil vi gentænke og udfordre damehåndbolden i Aarhus og omegn. Vores ambition er ikke at være næstbedst i byen og måle os med andre sportsklubber. Vores ambition er at være anderledes. Vi vil være anderledes både i vores struktur, men også når det kommer til at skabe værdi for tilskuer og samarbejdspartnere.

TALENTUDVIKLING

I AARHUS UNITED vil vi fremhæve Aarhus som et sted, hvor talenter fødes og udvikles. Vi kan ikke acceptere, at unge mennesker med drømme om håndbold på eliteniveau skal flytte fra vores by for at forfølge deres håndboldkarriere. 9 af byens håndboldklubber, henholdsvis HEI, VRI, Skovbakken, Lystrup, AGF, Viby, Stautrup, Brabrand og Lyseng, har fundet sammen i et historisk samarbejde med AARHUS UNITED. Det handler derfor ikke kun om elitehåndbold. Det handler i lige så høj grad om at skabe perspektiv for den talentudvikling, der foregår i de 9 håndboldklubber og skabe perspektiv og drømme for de unge talenter, så de har rollemodeller at se op til i den by, de vokser op i.

ELITEHÅNDBOLD

INSPIRERENDE NETVÆRK