Lokale superhelte

AARHUS UNITED er et projekt, hvor vi har gentænkt elitehåndboldmiljøet på damesiden i Aarhus, og hvor vi har skabt et nyt og stærkt fundament. Styrken ligger i, at vi har fået 9 håndboldklubber og erhvervslivet i Aarhus til at forene sig i et dedikeret samarbejde med en givende kultur. AARHUS UNITED vil i elitemiljøet satse på udvikling af talenter, der enten bor i Aarhus eller vil komme til byen. Dette vil bidrage til et image om, at AARHUS er en by, hvor vi udvikler talenter.

Her på siden vil du kunne læse meget mere om de 9 samarbejdsklubber og alle de lokale superhelte, som til dagligt spiller håndbold i de mange lokalklubber. Ved hvert eneste UNTIED SPOT på kortet over Århus Kommune render der et hav af lokale superhelte rundt med en håndbold. For de børn, unge mennesker og deres forældre vil vi gerne skabe de bedste rammer for, at de kan forfølge deres drøm om håndbold på eliteplan i den kommune, de er vokset op i.

• SKOVBAKKEN HÅNDBOLD

VI lægger stor vægt på, at der i vores klub er plads til alle spillere.

• VRI HÅNDBOLD

Vores ungdomshold markerer sig, både i eliten og med en meget stor bredde.

• VIBY IF HÅNDBOLD

Viby IF Håndbold er en breddeklub med plads til alle, der har lyst til at spille håndbold.

• AGF HÅNDBOLD

AGF Håndbold har plads til alle, og har flere hold på næsten alle ungdomsårgange, hvoraf flere førstehold er blandt de bedste i landet.

• HEI HÅNDBOLD

Vores vision er at være Danmarks bedste håndboldklub for børn og unge.

• BRABRAND IF HÅNDBOLD

Vi ønsker at Brabrand IF ses og føles som én samlet klub. Det er derfor vigtigt, at vi i det daglige arbejde husker klubbens vision og værdier.

• IF LYSENG HÅNDBOLD

Vi er en klub med ambitioner. Et godt sammenhold og en fælles interesse er det, vi bygger på for at nå vores mål. Det gode kammeratskab og håndbold er i centrum for os og byggestenene for den rigtige klub.

• STAUTRUP HÅNDBOLD

Mere end blot håndbold.