Samarbejdspartnere

Pascana

Pascana fremstiller colombiansk kvalitetskaffe. Ved at købe kaffen støtter man lokale og professionelle sportsklubber som AARHUS UNITED. Pascana Kaffe har sine rødder i et højtliggende område i Columbia. Det er kaffe direkte fra plantagerne i Columbia.

Wellvære Center Lystrup

Wellvære Center Lystrup er et center, der både tilbyder frisør, massage og fodterapi.

Tidens Køkken

Todbjerg Busser

Todbjerg Busser har både turistbusser, VIP-busser, minibusser og rutebiler m.fl. De har afdelinger i Aarhus, Silkeborg og Grenå og arrangerer alle slags busture. De har alle slags busser til at levere de gode oplevelser og håndterer enhver tænkelig opgave inden for persontransport.

Wendelbo Grafisk

Wendebo Grafisk er en grafisk tegnestue i Risskov med speciale i web- og grafisk design. Wendelboe Grafisk har mange års erfaring inden for design og produktion af grafiske løsninger. De tilbyder alt inden for Corporate Visuel Identity bl.a. design af brochurer, flyers og magasiner samt logo-design og produktion af papirlinie.

Hotel Ritz

Hotel Ritz er et hotel beliggende i hjertet af Aarhus Centrum – tæt på Rådhuset, Hovedbanegården og gågaden. Samtidig er det tæt på mange af byens attraktioner. Hotellet er et af byens ældste hoteller, men byder på nye værelser og badeværelser. Deres servicemindede og smilende medarbejder er klar til at byde dig velkommen. Hotellets restaurant MASH byder på frydefulde smagsoplevelser, og de har tilmed en stor vinkælder, hvor hotellets morgenbuffet også serveres.

Spis Godt ApS

Spis godt er et lille og personligt køkken, der leverer mad ud af huset i hele Aarhus. Spis Godt leverer bl.a. sunde, mættende og smagfulde frokostordninger til alle typer virksomheder. Spis Godt tilbyder også catering til fødselsdagsfesten, brylluppet, receptionen eller en andet arrangement. Spis Godt laver frisk, lækker og sund mad af friske råvarer. De bruger erfaring og kreativitet til at videreudvikle klassiske retter, men med en sundere tilgang, så det både mætter og smager.

Radio go!FM

Radio go!FM er lyden af Aarhus. Det er Aarhus’ eneste lokalradio, der sender direkte fra byen med live studieværter. Stil ind på Aarhus’ lokale radiostation og lyt med.

Aarsbilleder

Aarsbilleder er et stærkt team af nogle af Danmarks førende og dygtigste fotografer og grafikere. De fotograferer både helt klassiske billeder, men også mere utraditionelle billeder for at forevige det særlige øjeblik, der vækker minder og skaber glæde. Aarsbilleder fotograferer f.eks. både til idrætsbegivenheder, familiefotografering, erhvervsportrætter og til bryllupper.

Hummel A/S

Hummel blev grundlagt i 1923 som et sko- og sportsbrand med dybe rødder i håndbold og fodbold og er et af de ældste brands inden for teamsport på markedet. Undervejs har det ændret nationalitet fra tysk til dansk. Hummel sponsorerer i dag mange klubber og spillere inden for håndboldens verden. Hummel er en bæredygtig forretning med kant og karakter og bevæger sig i krydsfeltet mellem mode og sport med de ikoniske hummel vinkler, der præger brandet.

Aros Byg

Hos Aros Byg er et nyt og ungt firma stiftet i 2009, hvor kunden kommer i første række og kvaliteten er i fokus. Alligevel besidder firmaet stor erfaring i form af ejerens virke som tømrer, hvor han har været vant til mange forskellige typer arbejdsopgaver. Der er stor fokus på kundernes behov og evt. særlige ønsker. Aros Byg udfører alle typer opgaver f.eks. nybyg, ombyg, tilbyg, nye vinduer og døre, nyt tag, forsikringsskader osv.

Anders Petersen Automobiler

Anders Petersen Automobiler er din lokale bilforhandler i Østjylland, der vil give dig den bedste oplevelse, når du leder efter ny eller brugt bil, eller når din bil skal på værksted. Anders Petersen Automobiler har afdelinger i Risskov, Hadsten og Grenaa, men dækker hele Østjylland.

Compell

Compell er et digitalt bureau med fokus på strategi, kommunikation, markedsføring og målbare resultater.

Smartbake

Smartbake laver kvalitetsdej baseret på de bedste råvarer og bringer direkte til kundernes hoveddør. Smartbake gør det nemmere at lave friskbagt morgenbrød, madpakkerugbrød, rugbrød og meget mere. Du kan skabe dine egne mesterværker og kvalitetsbrød med dejen leveret af Smartbake. Smartbake samarbejder med nogle af de bedste bagere i Danmark for at give deres kunder en god bageoplevelse med sunde og gode råvarer ved hjemmebagning.

Motion & Liv

Motion & Liv er et fitness- og motionscenter, der gør Tranbjerg stærkere. Motion & Liv vil gerne styrke sundheden og byens sociale netværk i hyggeligt, trygge og indbydende rammer.

SkiGroup

SkiGroup har siden 1992 været med til at sende tusindvis at glade skiturister til de snedækkede alper. SkiGroup er frontfigur for en skirejsekoncern med store vækstambitioner og en grundlæggende passion for sne. Som Skandinaviens største skirejsebureau garanterer de et skirejsekoncept ud over det sædvanlige.

Royal Unibrew

Royal Unibrew er en ledende regional drikkevarevirksomhed.  De producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer. Vi har fokus på brandede produkter inden for øl, malt og læskedrikke samt cider og long drinks. Royal Unibrew hviler på mange års dansk bryggeritradition, har en stærk lokal forankring og er i dag Danmarks anden største bryggerikoncern. De er dybt engagerede i musik, sport og kultur.

Børge Møller Grafisk

Børge Møller Grafisk har mange års erfaring med grafisk produktion og sætter en ære i god, professionel og omhyggelig rådgivning til deres kunder.

FysioOne

FysioOne er en nystartet virksomhed med fysioterapeut-studerende ved roret og har fokus på fysisk træning og skadesbehandling. FysioOne bestræber sig på at tilrettelægge det bedst mulige behandlingsforløb for dig. FysioOne tilbyder en række individuelle behandlingsmuligheder herunder massage, træningsvejledning, mobilisering, programlægning, genoptræning mv.

Aktiv Firmapension

Aktiv Firmapension tilbyder deres kunder en firmapensionsordning og en medarbejderforsikring, men du får samtidig en samarbejdspartner, der tager del i sundhedsfremmende aktiviteter på din arbejdsplads. Aktiv Firmapension har et stærkt team af professionelle rådgivere inden for pension, forsikring og finans, der byder på ærlig og nærværende pensionsrådgivning.

Aserve

Aserve er en grossistvirksomhed med salg af sportsrelaterede produkter til det danske og skandinaviske marked. Aserves kerneprodukter er koncentreret omkring sportsplejemidler og sportsbandager til forebyggelse og lindring af idrætsskader. Sortimentet indeholder også enkelte medicinske produkter.

Lighthouse United

Lighthouse er et højhus på havnen i Aarhus.

BDO Revision Aarhus

BDO er en professionel rådgivnings- og revisionsvirksomhed. Hovedkontoret for BDO Danmark ligger i Aarhus og har 16 statsautoriserede revisorer beskæftiget. BDO Aarhus betjener både offentlige og private virksomheder, der bl.a. benytter sig af, at BDO har specialafdelinger for skat og moms.

Spillehallen

Spillehallen.dk er en del af Gaming-koncernen og holder til i Højbjerg og Esbjerg. Spillehallen kan tilbyde velkendte og originale danske spilleautomater. Automaterne på spillehallen.dk ikke bare ligner, men fungerer også som de fysiske spilleautomater, du kender fra spillehaller.

Kiropraktor Lystrup

Kiropraktor Lystrup tilbyder behandlinger inden for kiropraktik, fysiurgisk massage, akupunktur og chokbølgebehandling.

Safeticket

Safeticket er et komplet billetsystem, der er nemt, effektivt og fleksibelt. Det skal være nemt at bestille billetter til dit arrangement og nemt som arrangør at håndtere tilmeldinger, betalinger og kontrol af billetter. Billetsystemet er fleksibelt og kan tilpasses ethvert behov. Der er ingen tårnhøje gebyrer på billetterne, kun 5 kr. plus moms per billet, og der er ingen krav om bindingsperioder.

Spar Nord

Spar Nord er Danmarks mest personlige bank i en digital verden. Spar Nord vil gerne kombinere nærværende personlige rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud. På trods af digitaliseringen, tror Spar Nord på, at de fleste kunder også i fremtiden gerne vil tale med et levende menneske om deres økonomi.

Normal

Normal er en butik, der sælger helt normale varer til unormale priser. Normal sælger ting, som kunderne bruger i deres hverdag. Blandt andet sælger Normal mange kendte mærkevarer til unormale priser. Normal leverer et skiftende varesortiment, så kunderne finder noget på hylderne, der måske normalt kun findes i udlandet.

Anlægsgartnerne H. Hoffmann A/S

Anlægsgartnerne H. Hoffmann har siden 1975 skabt liv i haverne. Firmaet har base i Risskov i det nordlige Aarhus, men har også en afdeling i Silkeborg. Firmaet har tilmed en brolægger-afdeling. I 2016 startede firmaet deres egen kloakafdeling.

Arne Elkjær

Arne Elkjær er en ingeniørvirksomhed i Danmark, der gerne vil yde kunder og samarbejdspartnere den rigtige rådgivning. En rådgivning, der bidrager med det rigtige resultat og dermed gør en forskel for bygherre. Det er vigtigt for Arne Elkjær A/S med en dialogbaseret proces i samarbejde med bygherre.

Sealed Air

Østjysk Firmafrugt ApS

Østjysk Firmafrugt er et frugtfirma, der udelukkende leverer frugt i Østjylland. Firmaet har 100 % kvalitetsgaranti på al den frugt, de leverer. De er tre standardkasser afhængig af størrelsen på det firma, der leveres til.

Sodemann Udstillingssystemer A/S

Din udstilling fortæller en del om din indstilling – Skandinaviens største udvalg af alt i transportable udstillingssystemer og messestande. SODEMANN Udstillingssystemer A/S udstiller og eksponerer kundernes budskaber på den bedst tænkelige måde. Uanset om du har brug for et flot stofbanner, en roll-up, en elegant udstillingsvæg eller en komplet og ambitiøs messestand, har SODEMANN Udstillingssystemer A/S en løsning til dig og dit behov. Besøg deres 1700 m2 showroom i Aarhus eller København.

Care by Hoffmann

Hos Care by Hoffmann sætter de en ære i, at du som kunde føler dig velkommen, og at der er tid og ro til, at du får en fantastisk behandling efterfulgt af personlig vejledning. De har mange års erfaring med hudpleje og behandlinger og gør det bedste for at opnå de bedste resultater. Care by Hoffmann er et hus i Risskov med fokus på sundhed, skønhed og velvære. Klinikken går meget op i at bruge de bedste produkter, der er gode for huden.

Slagter-Riget

Slagter-Riget har et stort udvalg af lækre kødprodukter, friske råvarer af høj kvalitet og ny inspiration til velsmagende menuer. Deres butik ”Mad med mere” ligger i Aarhus Centrum. Slagter-Riget er nomineret til Slagterprisen 2017.

Restaurant Italia

Restaurant Italia er for dig, der vil have god, autentisk og original italiensk mad. Retterne kreeres af dygtige kokke ud fra traditioner, originalitet, fantasi og de bedste råvarer. På Restaurant Italia kan du nyde en god italiensk middag i hyggelige omgivelser. Restaurant Italia er den ældste restaurant i Aarhus og den ældste italienske restaurant i Jylland.

DLA PIPER

DLA Piper er et globalt advokatfirma med kontorer i mere end 40 lande og dækker derfor klienternes behov for juridisk rådgivning i hele verden. DLA Piper har som mål, som førende globale erhvervsadvokater, at levere kvalitet og skabe værdi for deres klienter. Det gør de ved at lave praktiske og innovative juridiske løsninger.