Fight og energi er vigtige dyder i Viborg-kampen

 

Pigerne fra AARHUS UNITED skal bruge opbakning og energi fra de aarhusianske tilskuere, når de tirsdag møder Viborg HK i den sidste hjemmekamp i sæsonen.  

 

Sveden på Odense-spillernes pander skyldtes ikke kun fysisk aktivitet, da de i fredags spillede mod AARHUS UNITED. På trods af, at det fynske ligahold har et stort antal landsholdsspillere i holdopstillingen, var de alligevel bagud flere gange, og stillingen var lige i en stor del af kampen.

“Vi var meget tætte på at få point mod et stærkt Odense-hold. Vi holdt et godt niveau og fik stor opbakning fra hallen. Det gav pigerne fight og energi, og det skal der også til, når vi møder Viborg,” siger cheftræner for AARHUS UNITED, Heine Eriksen.

Tirsdag aften tager de aarhusianske håndboldtalenter imod det stærke Viborg-hold, og der er potentiale til en tæt kamp. De to hold har spillet mod hinanden to gange i denne sæson. I kvartfinalen i Final4, hvor AARHUS UNITED vandt, og en enkelt gang i grundspillet i HTH GO ligaen, hvor Viborg HK vandt med ét mål.

“Hvis det skal blive en tæt kamp, er fight, energi og god udstråling vigtige dyder for vores hold. Vi har brug for samme opbakning og fællesskab fra tilskuerne som ved Odense-kampen,” siger Heine Eriksen og tilføjer:

“Viborg HK er et stærkt hold, som er gået videre til slutspillet. Men deres spillertyper og spillestil passer godt til os. Vi har mange bevægelige spillere, som kan genere Viborg. Så må vi se, om det er nok til en sejr.”

Han opfordrer alle håndboldinteresserede i Aarhus til at møde op i Ceres Park Hal 1 tirsdag den 6. marts klokken 18.30. I anledning af den sidste hjemmekamp er der fri entré.

 

Statistik om Viborg HK:

  • 5 placering i ligaen
  • 25 point
  • 11 kampe vundet
  • 3 uafgjorte kampe
  • 6 tabte kampe
  • 518 mål scoret
  • 2 spillere på topscorerlisten (Ann Grete Nørgaard Østerballe nr. 4, Line Uno Jensen, nr. 13)
No Comments

Post A Comment