Nicoline Olsen: Skade betyder pause fra hå …

Nicoline Olsen: Skade betyder pause fra hå …

Skade betyder pause fra håndboldbanen

 

Nicoline Olsen nåede ikke engang at spille et minut af kampen mod Odense, da hun uheldigvis pådrog sig en skade.  Det betyder en pause fra håndboldbanen i et godt stykke tid. Hun fortæller her, hvordan hun har det 1,5 uge efter kampen.

 

Der var gået 45 sekunder af kampen mod Odense, da det værst tænkelige, en håndboldspiller kan blive udsat for, skete. Mit forreste korsbånd blev revet over i højre ben, og med ét blev livet sat fuldstændig på standby. Drømmen om flere liga-kampe for nu er afbrudt. Størst af alt håbet om et U20 VM brændt sammen. Det er rigtig hårdt, og hvor er livet bare uretfærdigt nogle gange.

Når det så er sagt, er der ikke andet at gøre end at se fremad. De næste seks uger skal jeg gå med en kæmpe DonJoy skinne, som fylder det meste af benet, døgnet rundt, så mit indvendige ledbånd, som også blev beskadiget, kan hele. Efterfølgende skal korsbåndet opereres, og jeg skal gennemgå et langt genoptræningsforløb. Lige nu er det ret uoverskueligt, men som så mange andre skal jeg nok komme stærkere tilbage.

Selvom der ikke er ret mange positive tanker lige nu, må jeg forsøge at se positivt på den kommende periode. Den kommende periode giver mig mulighed for at have fuldt fokus på den fysiske træning, hvilket er et område som enhver håndboldspiller har brug for. Heldigvis elsker jeg at styrketræne, så det skal nok gå alt sammen.

No Comments

Post A Comment