Sport og forretning går hånd i hånd i ny …

Sport og forretning går hånd i hånd i ny …

Sport og forretning går hånd i hånd i ny netværksgruppe

 

Repræsentanter fra en lang række forskellige virksomheder i Østjylland var onsdag morgen samlet til første møde i en ny AARHUS UNITED-netværksgruppe.

 

Af Lotte Frank Andersen

Håndtryk og visitkort blev udvekslet, kaffe blev drukket i store mængder, og nye bekendtskaber blev stiftet, da første møde i AARHUS UNITED’s nye netværksgruppe blev afholdt onsdag morgen. Repræsentanter fra flere østjyske virksomheder var mødt op for at høre mere om, hvad netop denne netværksgruppe kunne gøre for dem, og hvad de kunne gøre for den.

Netsøg, som faciliterer netværksgruppen, startede mødet med at gøre opmærksom på, at gruppen vil have fokus på at opbygge stærke relationer, dele kompetencer og viden samt et lidt anderledes element med personprofiler. Sidstnævnte skal bidrage til, at tilliden deltagerne imellem opbygges hurtigere.

Der var stor forskellighed blandt de virksomheder, som var repræsenteret. Radiostationen go!FM, revisionsfirmaet BDO, advokatfirmaet DLA Piper og rengøringsfirmaet Servicefirmaet var bare fire af dem. På trods af forskelligheden havde deltagerne en del til fælles. En af lighederne var interessen for AARHUS UNITED.

“Der skal banke et hjerte for håndbold og sport, hvis man vil være en aktiv del af gruppen,” blev der blandt andet sagt, da det blev spurgt, hvad der skal til for at gøre netværksgruppen til en succes.

Også større nærhed og en højere grad af familiefølelse blandt AARHUS UNITED’s sponsorer samt et ønske om en netværksgruppe med kant var blandt forslagene til succes i gruppen. Hvis deltagerne til onsdagens møde vælger at melde sig ind i netværksgruppen, vil de efter planen mødes næste gang den 11. april.

Vil du gerne høre mere om netværket og om muligheden for at mingle og udveksle sparring, viden og referencer, så kontakt Christian Steenfat på christian@netsoeg.dk / + 45 28129773 eller Søren Bisbo på soren@aarhus-united.dk / +45 28894031.

 

No Comments

Post A Comment