fbpx

#10 Mie Guldager

Stregspiller

Alder:

26-07-2001

Uddannelse/job:

 

Barndomsklub:

Lystrup IF

Personlig sponsor:

ECU

En perspektivrig kobling via AARHUS UNITED trøjen

En perspektivrig kobling via AARHUS UNITED trøjen

AGF, Viby og Stavtrup har i flere år haft et velfungerende fælles håndboldprojekt omkring nogle af de ældre ungdomsårgange, hvor der er fokus på at skabe plads til alle, uanset sportslige kompetencer og ambitioner. På den baggrund arbejdes der med et godt...

”Verdens bedste gulvtørre”: Claus Breindorf

”Verdens bedste gulvtørre”: Claus Breindorf

Efternavnet klinger tysk, men af afstamning er han ganske dansk. Claus’ far havde ’vidst’ en eller anden forbindelse til det tyske, men hvilken står uklart for ham. Claus har nemlig en stor lidenskab for det danske, hvor specielt én sportsgren er røget lige i hjertet....

Spillerprofil – Cecilie Mørch Hansen

Spillerprofil – Cecilie Mørch Hansen

Navn: Cecilie Mørch Hansen Alder: 26 Rygnummer: 22 Job: Praktik i Koncentons HR-afdeling Barndomsklub: Kristrup Boldklub i Randers   Drømme i livet/håndboldlivet: For mig handler det bare om at lave ting, som gør mig glad. Det er f.eks. at spille håndbold og...

Martela

Martela

Besøg Martelas hjemmeside her: Martela

Special-butikken

Special-butikken

Besøg Special-butikkens hjemmeside her: Special Butikken

Dania Connect

Dania Connect

Besøg Dania Connect's hjemmeside her Dania Connect