fbpx

#5 Katarina Berens

Stregspiller

Alder:

03-09-1997

Uddannelse/job:

Læser bachelor i Kreativitet, innovation og forretningsudvikling

Barndomsklub:

Haslum IL

Personlig sponsor:

H.Hoffmann Anlæggsgartner

Spiller interview med Nora Person

Spiller interview med Nora Person

Skrevet af Lasse Pedersen (17-09-2021) At give chancen til unge spillere, og at være et sted hvor talenter kan udfolde sit fulde potentiale, har fra start ligget i Aarhus Uniteds DNA     Det er også en filosofi, som går igen i truppen i denne sæson. Ikke mindst på...

BUUS bliver sponsor i Aarhus United

BUUS bliver sponsor i Aarhus United

Skrevet af Lasse Pedersen (23/09-2021) Buus er en ambitiøs og bæredygtig anlægsgartner- brolægger- og kloakvirksomhed med 30 års erfaring. Buus gør landets byer, arbejdspladser og hjem grønnere og løser komplekse anlægsopgaver med nyeste teknologi, udstyr og viden....

Lasse Ø. Pedersen

Lasse Ø. Pedersen

Event og Marketing Manager

Bosat i Aarhus N
En del af holdet bag Aarhus United Håndbold, med fokus på event og marketing.
Ved siden af Aarhus United, studerer jeg i Odense, hvor jeg netop er i gang med en professionsbachelor i Sport Management.
Hvis du har spørgsmål, eller jeg på anden måde kan være behjælpelig, så tøv ikke med at tage kontakt til mig!
Kontakt: 
Mail: lasse@aarhus-united.dk.
Mobil: +45 40 55 32 50

AARHUS UNITED og AURA i nyt samarbejde om lokal talentudvikling

AARHUS UNITED og AURA i nyt samarbejde om lokal talentudvikling

Den positive udvikling i sponsorgrundlaget fortsætter, og denne gang er det AURA, der bringer god energi til AARHUS UNITED Talentudvikling og stærk lokal tilstedeværelse er en væsentlig del af DNA’et i AARHUS UNITED, og det bliver nu yderligere forstærket med en...

AARHUS UNITED til håndboldcamp i Italien.

AARHUS UNITED til håndboldcamp i Italien.

For 4. år i træk har Aarhus United været repræsenteret ved håndboldskolen ”Campus Talent Handball ’Alessio Bisori’ i Italien I Italien er der tradition for, at fodbolden er den altdominerende sportsgren, hvor nationen da også nyligt kunne kåres som det bedste...

Obton

Obton

Besøg Obton's hjemmeside her

Bravida

Bravida

Besøg Bravida's hjemmeside her

Hall of Fame: “Mie Guldager”

Hall of Fame: “Mie Guldager”

Som ungt spirende håndboldtalent har det været en lærerig proces at blive indlogeret i en ligatrup og snuse til håndbold fra absolut øverste hylde. Stregspiller Mie Guldager kan tage en masse gode lærepenge med videre i bagagen, når hun til den kommende sæson skal ud...

Hall of Fame: “Charlotte Mikkelsen”

Hall of Fame: “Charlotte Mikkelsen”

Selvom dåbsattensen blot siger 25 år, så kan Charlotte Mikkelsen i Aarhus United-regi alligevel betragtes som et sandt klubkoryfæ. Ja, måske nærmest en legende. For Charlotte har været med helt fra start: fra etablerede spiller på et SK Aarhus-mandskab, der desværre...