fbpx

#10 Mie Guldager

Stregspiller

Alder:

26-07-2001

Uddannelse/job:

 

Barndomsklub:

Lystrup IF

Personlig sponsor:

ECU

Kampe: 0

Mål: Ingen

Straffemål:0

Mål i alt: 0

Assists: 0

Obton

Obton

Besøg Obton's hjemmeside her

Bravida

Bravida

Besøg Bravida's hjemmeside her

Hall of Fame: “Mie Guldager”

Hall of Fame: “Mie Guldager”

Som ungt spirende håndboldtalent har det været en lærerig proces at blive indlogeret i en ligatrup og snuse til håndbold fra absolut øverste hylde. Stregspiller Mie Guldager kan tage en masse gode lærepenge med videre i bagagen, når hun til den kommende sæson skal ud...

Hall of Fame: “Charlotte Mikkelsen”

Hall of Fame: “Charlotte Mikkelsen”

Selvom dåbsattensen blot siger 25 år, så kan Charlotte Mikkelsen i Aarhus United-regi alligevel betragtes som et sandt klubkoryfæ. Ja, måske nærmest en legende. For Charlotte har været med helt fra start: fra etablerede spiller på et SK Aarhus-mandskab, der desværre...

Hall of Fame: “Martina Thörn”

Hall of Fame: “Martina Thörn”

”Når Stadionhallen er ’on fire’, så er det bare fedt at spille håndbold!” Sådan indleder den rutinerede målmand, der i sine to sæsoner i Aarhus United i den grad selv også har været ’on fire’. De store præstationer i det aarhusianske bur er da også blevet bemærket...

Hall of Fame:” Cecilie Mørch Hansen”

Hall of Fame:” Cecilie Mørch Hansen”

Om et kort øjeblik skifter hun bopælen i barndomsbyen Randers ud til fordel for den by, som hun det sidste år har repræsenteret på håndboldbanen. Aarhus er bare en fed by, og adjektivet ”fed” bliver også anvendt, når Cecilie Mørch skal se tilbage på sit år i den...

Marie Aamand indstiller karrieren grundet skader

Marie Aamand indstiller karrieren grundet skader

Når man kun er 25 år, har spillet en af sine bedste sæsoner nogensinde, og man har været ankeret i et af Ligaens bedste forsvar, så skulle der gerne være rigtig mange minutter på banen til en i fremtiden. Det er der desværre ikke for Marie Aamand Sørensen....

Hall of Fame: ”Annika Meyer”

Hall of Fame: ”Annika Meyer”

”Tro og tillid fra trænere og holdkammerater kan flytte bjerge”. Sådan indleder den nu 27-årige sønderjyde, der efter sommerpausen drager på sit andet udenlandske håndboldeventyr i den tyske bundesligaklub Thuringer. To år blev det til i den lyseblå trikot med...

Bravida er ny hovedsponsor i Aarhus United

Bravida er ny hovedsponsor i Aarhus United

Bravida, der er en af landets største tekniske installations- og servicevirksomheder, er kommet med ombord som ny hovedsponsor i håndboldligaklubben Aarhus United. Aftalen gælder foreløbig for de næste to år, og dermed bliver Bravida den tredje hovedsponsor i Aarhus...