fbpx

#17 June Bøttger

Venstre fløj

Alder:

02-06-1994

Uddannelse/job:

Udannet Verneplejer. Læser Psykologi 

Barndomsklub:

Oppsal Håndball

Personlig sponsor:

Nicolinehus

Kampe: 0

Mål: Ingen

Straffemål:0

Mål i alt: 0

Assists: 0

Spillerprofil – June Bøttger

Navn: June Bøttger (kaldenavn: ’Jun’)Alder: 25 årRygnummer: 17Position: Venstre fløjJob: Uddannet ’Vernepleier’ og arbejder i kundeservice hos Bedre NætterBarndomsklub: Oppsal HåndballDrømme i livet: Håndboldmæssigt har jeg en stor lyst til at blive så god...

Nyhedsopdatering fra de skandinaviske landsholdslejre

Fem af vores United-spillere er i disse dage afsted deres respektive nordiske landshold. Martina Thörn var i går oversidder, da det svenske landshold vandt 35-26 over Nordmakedonien i EM-kvalifikationen, hvor holdet i dag er draget afsted mod Portugal til...

Aarhus United forlænger med to stamspillere

Kontinuitet er vigtigt for at skabe udvikling og gode resultater, og derfor er kontraktforlængelserne med June Bøttger og Sofie Flader, der begge har været i Aarhus United siden klubbens start, uhyre vigtige for det fundament, der skal bringe Aarhus United...