fbpx

#11 Sophia Snogdal

Fløjspiller

Alder:

14-05-2000

Uddannelse/job:

Læser Jura på Aarhus Universitet 

Barndomsklub:

VRI, Risskov

Personlig sponsor:

Bibus Sindby

Kampe: 6

Mål: 5/7 (71%)

Straffemål:0/0 (0%)

Mål i alt: 5/7 (71%)

Assists: 2

Spillerprofil: Sophia Snogdal

Skrevet af: Lasse Pedersen (03/03-2021)Den aarhusianske unge fløjspiller Sophia Snogdal har netop underskrevet ny kontrakt i Aarhus. En beslutning som folk i og omkring klubben, samt spilleren selv, er rigtig glad for. I kampprogrammet op til kampen mod Ajax, har vi...

Sophia Snogdal og BIBUS SINDBY fortsætter samarbejdet med Aarhus United

Sophia Snogdal og BIBUS SINDBY fortsætter samarbejdet med Aarhus United

Skrevet af: Lasse Pedersen (20/02-2021) Vi er godt igang med forlængelser! Et godt makkerskab tager 2 år mere. Det bliver fortsat i Aarhus United, at Sophia Snogdal skal videreudvikle sit talent. Den hurtige og stærke fløjspiller, som danner makkerpar med June Bøttger...

Fløjtalenter forlænger med Aarhus United

Fløjtalenter forlænger med Aarhus United

Aarhus United sikrer sig endnu et år med to af landets største fløjtalenter.Sophia Snogdal og Frederikke Hedegaard, begge 18 år, har forlænget deres kontrakter med Aarhus United med endnu et år, og dermed får de mulighed for at fortsætte den fine...