fbpx

#9 Frederikke Hedegaard

Fløjspiller

Alder:

21-08-2000

Uddannelse/job:

Læser en bachelor i HA(jur) – erhvervsøkonomi og erhvervsret 

Barndomsklub:

HEI, Skæring

Personlig sponsor:

KonditorBager Risskov, Strandvejen

Kampe: 29

Mål: 37/72 (51%)

Straffemål:0/0 (0%)

Mål i alt: 37/72 (51%)

Assists: 3

Lokale Frederikke Hedegaard forlænger på højre fløj

Lokale Frederikke Hedegaard forlænger på højre fløj

Skrevet af: Lasse Pedersen (18/02-2021) 20 -årige Frederikke Glavind Hedegaard har for alvor vist sig frem i denne sæson, hvor hun har fået rigtig megen spilletid, og siden korsbåndskaden til fløjkollega Charlotte Mikkelsen har hun stået med det fulde ansvar på højre...

Fløjtalenter forlænger med Aarhus United

Fløjtalenter forlænger med Aarhus United

Aarhus United sikrer sig endnu et år med to af landets største fløjtalenter.Sophia Snogdal og Frederikke Hedegaard, begge 18 år, har forlænget deres kontrakter med Aarhus United med endnu et år, og dermed får de mulighed for at fortsætte den fine...