fbpx

Hos LinusPro Nutrition producerer vi kosttilskud med en mission om at tilbyde højkvalitetsprodukter til alle, der har fokus på at leve et sundt liv med sport, styrketræning og anden fysisk udfoldelse. Vi ser Aarhus United som et perfekt match og ønsker at støtte vores lokale håndboldspillere med at vær atleter på topniveau. LinusPro producerer ikke kun produkter til professionelle atleter som håndboldspillere. Vi har et bredt sortiment af proteinpulver, energidrik og meget mere, som også supplere den almindelige motionists træning. Vi har fokus på kvalitet; det betyder, at alle produkter er underlagt strenge krav til indhold, produktion og pakning. Der er desuden et velassorteret udvalg af økologiske og veganske produkter at finde blandt LinusPro sortimentet. Se hele vores  roduktprogram her:

LinusPro Nutrition