fbpx

Aarhus United udvider bestyrelsen

apr 2, 2019

Jane Schumann bliver nyt medlem af bestyrelsen i Aarhus United Elitehåndbold ApS. Jane er lærer på Forældreskolen i Aarhus og har tidligere arbejdet med HR og undervisning i det private erhvervsliv.

Jane Schumann har selv en baggrund som håndboldspiller og har de seneste mange år været frivillig leder i ungdomshåndbolden i VRI, blandt andet som holdleder og ungdomskoordinator, og hendes særlige fokus i Aarhus Uniteds bestyrelse bliver at styrke sammenhængskraften mellem Aarhus United og samarbejdsklubberne.

”Jeg brænder for håndboldsporten og det at arbejde med unge. Udviklingen af bredden samt arbejdet med talenterne i ungdomsafdelingerne mener jeg er en meget vigtig opgave, og jeg glæder mig til at tage fat i den del, og alt det andet, som Aarhus United også er,” siger Jane Schumann, der selv havde Stadionhallen som hjemmebane i sin tid som divisionspiller for AGF.

”Jane kommer med en virkelig stærk kompetence omkring ungdomsarbejde og relationerne til vores samarbejdsklubber, og der er ingen tvivl om, at Jane kan være med til at løfte vores tilknytning til byens håndboldmiljøer yderligere. Jeg er meget glad for, at Jane har sagt ja til at blive en del af Aarhus United,” siger Jan Snogdal, næstformand i Aarhus United.

Jane Schumann (52) er bosat i Risskov med sin familie.