fbpx

Aarhus United forlænger fire år med Heine Eriksen

apr 10, 2019

HTH Ligaens største positive overraskelse Aarhus United har forlænget aftalen med cheftræner Heine Eriksen, så den nu løber frem til sommeren 2023.

Heine Eriksen har stået ved roret siden Aarhus United blev søsat som klub i foråret 2017, og det har vist sig at være den helt rigtige kombination for begge parter. Så rigtig, at der nu er papir på et samarbejde fire år frem.

”Der er ingen tvivl om, at Heine Eriksen har en stor rolle i vores Aarhus United projekt, og at han har haft enorm betydning for de flotte resultater, vi allerede nu har nået. Heine og hans personlighed passer perfekt ind i vores værdier om talentudvikling og det brede, samlende arbejde for kvindehåndbolden i Aarhus, og samtidig arbejder han ydmygt og stenhårdt. I mit perspektiv er Heine Eriksen Danmarks bedste træner, så det er stor fjer i hatten for Aarhus United, at vi nu kan langtidsplanlægge med så stærk en kapacitet i spidsen for vores hold,” siger Mads H. Winther, bestyrelsesformand i Aarhus United. 

Oprindeligt løb aftalen frem til 2020, og selvom der har været flere interessante jobtilbud fra både ind- og udland til Heine Eriksen, har cheftræneren prioriteret at fortsætte arbejdet i Aarhus United.

”Jeg trives rigtig godt i Aarhus og i Aarhus United, og jeg har en tæt dialog med klubbens ledelse, så jeg ved hvilke initiativer og ambitioner, der arbejdes frem imod. Det passer mig fortrinligt, og samtidig nyder jeg dagligt arbejdet med vores spillertrup, som hele tiden løfter sig og udvikler sig. Det er præcis sådan et miljø, jeg ønsker at være i, så det har hele tiden været min primære prioritet at blive i Aarhus United,” forklarer Heine Eriksen.

Fra en overraskende bronzemedalje i pokalturneringen i klubbens første sæson til en tæt på sensationel sjetteplads i grundspillet i anden sæson med efterfølgende stærke præstationer i slutspillet, har Aarhus United for alvor sat sit aftryk på dansk kvindehåndbold – og det endda med en spillertrup med et af ligaens laveste aldersgennemsnit.

”Javist er vores spillere unge, men de er ærgerrige, dygtige og taktisk velfunderede, så jeg mener slet ikke, vi er færdige med at skabe overraskelser og resultater endnu i denne sæson. Det er langt over vores forventning inden sæsonstart, men jeg kan mærke, at spillerne har mere i sig, så vi klør på,” siger Heine Eriksen.

Med cheftræneren på plads i de kommende fire år samt flere spillere på flerårige kontrakter ser bestyrelsesformanden en spændende fremtid for kvindehåndbolden i Aarhus.

”Vi har en fantastisk spillertrup i år, vi får et vildt spændende hold til næste år, og vi har en lang række talenter i vores samarbejdsklubber, der optræder fast på diverse ungdomslandshold. Med Heine i spidsen til at orkestrere det rigtigt, ser jeg meget positivt på de kommende år for Aarhus United,” slår Mads H. Winther fast.