fbpx

Edita Nukovic fortsætter i Aarhus United

jun 7, 2019

Den talentfulde unge stregspiller Edita Nukovic, som kom til Aarhus United i januar, da klubben manglede en stregspiller, har indgået en 1-årig aftale med Aarhus United.

Edita Nukovic – ’Edi’ – har fået sin håndboldopdragelse i Hammel og senere Skanderborg og kom til Aarhus Uniteds ligatrup fra 1. divisionsholdet DHG, men hun gik direkte og ukompliceret ind i truppen, og løste sin opgave på forbilledlig vis.

”Edi har spillet som amatør i håndboldligaen, og hun har gjort det så godt, at vi har ønsket at tilknytte hende endnu en sæson. Hun er et ungt lokalt talent, som har en virkelig fin tilgang til tingene, og som vi meget gerne vil arbejde videre med,” siger Heine Eriksen cheftræner i Aarhus United.

Springet fra 1. division til ligaen og det efterfølgende slutspil gav masser af gode oplevelser, og Edita Nukovic glæder sig til at fortsætte den gode udvikling med Aarhus United.

”Det var selvfølgelig helt fantastisk at være med til, og jeg er meget motiveret for at prøve at få Aarhus United i slutspillet igen i den kommende sæson. Det vil jeg gøre alt for,” siger Edita Nukovic, der flytter til Aarhus i forbindelse med sin nye kontrakt.

Edita Nukovic skal tage kampen op med klubbens to andre dygtige stregspiller, Marie Aamand og Annika Meyer – begge nye i truppen, og United-formand Mads H. Winther er sikker på, at det bliver et rigtigt spændende trekløver.

”Vi så sidste sæson, at Edi ikke skeler til hvilken modstander, hun står over for. Jeg er ikke i tvivl om, at det er en god egenskab, og sammen med de to nye stregspillere, er vi rigtig godt dækket ind på stregpositionen,” lyder det fra Mads H. Winther.