fbpx

Tæt på Ditte Vind

jun 11, 2019

Tæt på Ditte Vind

Aarhus United tager i disse uger afsked med mere end en håndfuld spillere, der hver på sin måde har sat deres aftryk i klubben og på holdet. I løbet af juni bringer vi en række tæt-på artikler, hvor vi siger farvel og mindes nogle særlige episoder.

I denne artikel er det målvogter Ditte Vind, vi går tæt på.

Du har været med i hele Aarhus United historien og er den spiller, der har spillet flest minutter i klubbens korte historie.

Sæt lige et par ord på din tid i Aarhus United?
Åh jamen hvor skal jeg starte? Det har været en helt speciel tid for mig som spiller, fordi jeg har fået lov til at blomstre og få ansvar. Jeg har fået en masse gode oplevelser, været med til at starte noget nyt op, sat mit eget personlige præg og mødt en masse dejlige mennesker. Jeg er så taknemmelig! Det har været mine bedste to år som seniorspiller, da jeg har fået ansvar og rum til at udvikle mig til den målmand, jeg gerne vil være.
Jeg har før siddet på bænken i mange år og aldrig fundet fodfæste i ligaen som seniorspiller, men i Aarhus fik jeg spilletid og plads til at udvikle mig. Jeg har på mange måder også vokset som person, da jeg pludselig var en af de gamle på holdet med medaljer i bagagen, som skulle stille krav og gå på lige linje med resten af truppen. Det har været stort for mig og en opgave, som jeg skulle vokse med.

Hvad har været din bedste oplevelse med Aarhus United?
Den bedste oplevelse har været hele år 2. Gennem de sidste 10 måneder har jeg virkelig kunne mærke, hvordan klubben er vokset, og hvordan det lige pludselig var helt overvældende at møde op til kamp. Det hele kulminerede, da vi kvalificerede os til slutspillet, og vi spillede i en fyldt Stadionhal.

Hvad tager du med her fra?
Jeg tager rutine og selvtillid med herfra. Derudover tager jeg også en mere rolig Ditte Vind med, som har fundet sig selv som målmand.

Hvad kommer du til at savne?
Jeg kommer til at savne den kultur, jeg har været med til at bygge op, og så kommer jeg til at savne mine fantastiske holdkammerater, som jeg nærmest fandt symbiose med i forsvaret. Jeg kommer også til at savne, hvor familiært det har været med alle menneskerne omkring klubben. Det er blevet som en familie, der bare er vokset og vokset i de 2,5 år, den har eksisteret.

 

To sæsoner i Aarhus, nu rykker du til Holstebro. Det kalder på mindst tre spørgsmål.

Er det fordi TTH har Michael Bruun som målmandstræner?
Det er helt sikkert den største grund til mit skifte. Jeg har mod på nogle andre udfordringer, og jeg tror, han kan være med til at hæve mit niveau, efter jeg har vokset med ansvar i Aarhus.

Du kommer fra en lille landsby på Djursland, så du har måske altid drømt om at bo på landet?
HAHAHAHAHAHAHA! Det skræmmer mig i hvert fald ikke, og hvem ved… måske finder jeg mig en minkavler at slå mig ned med 😉

Kommer det til at forandre dit liv, at du kommer til en klub, der har et herrehold?
Måske, når vi skal holde fest.. haha! Ej, jeg glæder mig selvfølgelig til at komme til en klub, hvor setuppet er lidt større, og der er flere mennesker (læs: mænd) indblandet.

Og selvfølgelig det obligatoriske spørgsmål: Hvem ender højest i tabellen i kommende sæson, Aarhus United eller TTH?
Det gør Holstebro. Ingen uddybning 😉                    

Over and Out – Ditte