fbpx

Tæt på Anne-Sofie Ernstrøm

jun 18, 2019

Tæt på Anne-Sofie Ernstrøm

Aarhus United tager i disse uger afsked med mere end en håndfuld spillere, der hver på sin måde har sat deres aftryk i klubben og på holdet. I løbet af juni bringer vi en række tæt-på artikler, hvor vi siger farvel og mindes nogle særlige episoder.

I denne artikel er det målvogter Anne-Sofie Ernstrøm, vi går tæt på.

Du har været med i hele Aarhus United historien og var endda med i hedengangne SK Aarhus.

 

Sæt lige et par ord på din tid i Aarhus United?
Det har været en god og lærerig tid i klubben, som jeg ikke ville have været foruden. De piger som har været med gennem de seneste to sæsoner, har været helt fantastiske og spille sammen med.
Derudover har det været spændende at være med i projektet fra dag 1, og se hvordan det har udviklet sig både på banen og udenfor banen.

Hvad har været din bedste oplevelse med Aarhus United?
Jeg har mange gode oplevelser med klubben, men specielt den oplevelse vi fik, da vi efter ”bare” et halvt år sammen overraskede alt og alle, og fik en 3. plads ved final4 i Silkeborg.

Hvad tager du med her fra?
Gennem hele håndboldlivet får man en del kompetencer med i rygsækken, som blandt andet ihærdighed og målrettethed, hvilket jeg vil tage med videre i min nye karriere.

Hvad kommer du til at savne?
Kommer til og savne fællesskabet, samt det kick man får, når man redder en bold.

Du stopper karrieren som kun 26-årig. Hvorfor nu det?
De seneste to år har været kombineret med håndbold, arbejde og studie. Jeg har derfor kunnet mærke, at tiden var inde til og sige stop, da jeg har et godt arbejde, som jeg gerne vil prioritere noget mere, samt se hvad livet uden håndbold kan byde på (gerne en del rejser J).

Du går nu ind i bestyrelsen i Aarhus United. Hvad har du af forventninger til det?
Jeg har valgt at være med for blandt andet og se håndbolden fra en ny side. Derudover tror jeg, at de mennesker der sidder i bestyrelsen kan lære mig en masse, og dele ud af deres erfaringer som jeg kan få glæde af i mine nye karriere.

Hvad bliver dine fokusområder i bestyrelsesarbejdet?
Jeg skal blandt andet være med ind over regnskabet og selvfølgelig deltage i de andre opgaver, der er for en bestyrelse.

Hvilke to gode råd vil du give en 17-årig talentfuld håndboldspiller, der kom og spurgte dig til råds?
NYD DET!