fbpx

Tæt på Simone Petersen

jun 28, 2019

Tæt på Simone Petersen

Aarhus United tager i disse uger afsked med mere end en håndfuld spillere, der hver på sin måde har sat deres aftryk i klubben og på holdet. I løbet af juni bringer vi en række tæt-på artikler, hvor vi siger farvel og mindes nogle særlige episoder.

I denne artikel er det playmaker Simone Petersen, vi går tæt på.

Du har været med i hele Aarhus United historien, og er en publikumsyndling blandt andet på grund af dit spektakulære assistspil og dine maskerede afleveringer til streg og fløje. Og så scorede du vel sæsonens frækkeste mål på straffekast mod HIH.

 

Sæt lige et par ord på din tid i Aarhus United?
Jeg er meget taknemmelig over at jeg fik muligheden for at være med til at starte det her projekt op. Det har været en ubeskrivelig rejse med mange hårde diskussioner med Heine, der har været med til at udvikle mig som spiller og ikke mindst givet mig hår på brystet og styrket mig mentalt (hvis man kan sige det som kvinde 🙂 ).
Aarhus United vil altid have en speciel plads i mit hjerte.

Hvad har været din bedste oplevelse med Aarhus United?
Hele rejsen med fantastiske præstationer fra holdet og hele klubben, som har resulteret i bronze ved Final4 i Uniteds første sæson og semifinalechancer i sæson 2.

Hvad tager du med her fra?
To meget lærerige og betydningsfulde år med masser af ansvar, som gør, at jeg føler mig rustet til at tage skridtet videre og prøve udlandet af.

Hvad kommer du til at savne?
Det fantastiske setup i og omkring hele klubben, det her fantastiske hold, som jeg bare ønsker alt det bedste i deres karriere, og så håber jeg og tror på, at de levere sensationelle resultater igen næste år.

 

Nu tager du skridtet til Tyskland og en treårig kontrakt med TuS Metzingen i toppen af Bundesligaen.

Hvilke forventninger har du til den udfordring?
Jeg glæder mig til at prøve mig selv af i et nyt land, nyt sprog og ny spillestil, der helt sikkert kommer til at give mig en masse nye udfordringer håndboldmæssigt, men også på det personlige plan.

Du har været Aarhus Uniteds assist-dronning. Hvem overtager den position i næste sæson?
Holdet består af en række spillere som evner at tage den rolle på sig, så jeg er sikker på, at de finder nogle forskellige løsninger på dette 🙂

Dine forældres hus er jo Aarhus United klubhus på Sjælland. Hvad skal Aarhus United nu gøre til kampene på Sjælland?
Jeg er sikker på, at mine forældre rigtig gerne vil hjælpe til en anden gang, hvis det passer ind med en fridag.

Ser vi Simone Petersen i en Aarhus United trøje igen?
Man skal aldrig sige aldrig.