fbpx

Mathilde Neesgaard skifter til Aarhus United

jul 8, 2019

Der bliver koblet endnu mere Liga-rutine til Aarhus United truppen til den kommende sæson, da bagspilleren Mathilde Neesgaard kommer til fra TTH Holstebro.

“Jeg kender Mathilde Neesgaard rigtig godt fra hendes tid på U-landsholdet, og jeg er sikker på, hun passer godt ind i det, som vi gerne vil i Aarhus United. Mathilde er stærk i angrebsspillet og har en meget høj træningsmoral,” lyder det fra Heine Eriksen, cheftræner i Aarhus United.

Med afgangen af Simone Pedersen og det faktum at Sofie Flader netop har gennemgået en skulderoperation og derfor er ude på ubestemt tid, har Aarhus United følt sig nødsaget til at tilføre bagkæden endnu en spiller, for at give mere styrke, kvalitet og bredde til truppen. 

Mathilde Neesgaard er allerede bosiddende I Aarhus og havde oprindeligt lavet en aftale med Skanderborg, men den er nu blevet ophævet med velvilje fra Skanderborg Håndbold.

“Jeg vil gerne takke Skanderborg for, at de konstruktivt har arbejdet med opgaven og accepteret at min fremtid ligger I Aarhus United,” siger Mathilde Neesgaard, og fortsætter:

“Jeg har fulgt udviklingen af Aarhus United på tæt hold, og jeg er meget positiv overrasket over, hvordan klubben har kunnet gå fra at være nystartet med en ung trup til at blive favoritdræbere og et rigtigt power-hold. Jeg glæder mig til at kunne få lov at bidrage til den næste del af holdets udvikling. Samtidig må jeg erkende, at Heine Eriksen er en vigtig faktor i mit valg. Jeg har spillet under Heine, og ved præcist hvad han står for,” siger Mathilde Neesgaard.

Mathilde Neesgaard har i flere omgange været i søgelyset hos Aarhus United, og bestyrelsesformand Mads H. Winther forventer sig meget af holdets nye bagspiller.

”Når vi har mødt TTH, og Mathilde har været skadesfri, har hun været rigtig ”træls” som modstander. Det hjerte hun kæmper med, den vilje hun udviser og hendes hurtige boldomgang og overblik er som formet til det, vi i Aarhus United gerne vil stå for. Personligt er jeg sikker på at Mathilde kommer til at bidrage med rigtig meget både på og uden for banen i Aarhus United,” lyder det fra Mads H. Winther.