fbpx

#88 Mathilde Neesgaard

Playmaker / Venstreback

Alder:

26

Uddannelse/job:

Fysioterapeut

Barndomsklub:

Tjørring IF

Personlig sponsor:

My Home

Kampe: 22

Mål: 51/99 (51%)

Straffemål:0/0 (0%)

Mål i alt: 51/99 (51%)

Assists: 17

Spillerprofil – Mathilde Neesgaard

Navn: Mathilde Neesgaard (’Nees’)Alder: 26 årRygnummer: 88Position: Playmaker/venstrebackUddannelse: FysioterapeutBarndomsklub: Tjørring IFDrømme i livet/håndboldlivet?: Jeg fik ikke rejst i mine sabatår, så det vil jeg mega gerne! Jeg har vel nok en indre...

Mathilde Neesgaard skifter til Aarhus United

Der bliver koblet endnu mere Liga-rutine til Aarhus United truppen til den kommende sæson, da bagspilleren Mathilde Neesgaard kommer til fra TTH Holstebro. “Jeg kender Mathilde Neesgaard rigtig godt fra hendes tid på U-landsholdet, og jeg er sikker på, hun...