fbpx

#88 Mathilde Neesgaard

Playmaker / Venstreback

Alder:

02-04-1993

Uddannelse/job:

Er uddannet fysioterapeut og læser kandidat i Idræt & Sundhed (SDU)

Barndomsklub:

Tjørring IF

Personlig sponsor:

My Home

Kampe: 30

Mål: 124/220 (56%)

Straffemål:80/101 (79%)

Mål i alt: 204/321 (63%)

Assists: 129

Spillerprofil – Mathilde Neesgaard

Navn: Mathilde Neesgaard (’Nees’)Alder: 26 årRygnummer: 88Position: Playmaker/venstrebackUddannelse: FysioterapeutBarndomsklub: Tjørring IFDrømme i livet/håndboldlivet?: Jeg fik ikke rejst i mine sabatår, så det vil jeg mega gerne! Jeg har vel nok en indre...

Mathilde Neesgaard skifter til Aarhus United

Mathilde Neesgaard skifter til Aarhus United

Der bliver koblet endnu mere Liga-rutine til Aarhus United truppen til den kommende sæson, da bagspilleren Mathilde Neesgaard kommer til fra TTH Holstebro. “Jeg kender Mathilde Neesgaard rigtig godt fra hendes tid på U-landsholdet, og jeg er sikker på, hun...