fbpx

#10 Sofie Flader

Bagspiller

Alder:

23

Uddannelse/job:

Folkeskolelærer 

Barndomsklub:

FIF

Personlig sponsor:

Anlægsgartnerne H. Hoffmann 

Kampe: 3

Mål: 2/2 (100%)

Straffemål:0/0 (0%)

Mål i alt: 2/2 (100%)

Assists: 0

Spillerprofil – Sofie Flader

Navn: Sofie Flader Alder: 23 år Rygnummer: 10 Position: Playmaker/venstreback/forsvarskrumptap Uddannelse: Læreruddannelsen, 3. år – 5. semester Barndomsklub: FIF (Frederiksberg Idræts-forening) Drømme i livet: Delmål: blive en etableret Ligaspiller i både...

Aarhus United forlænger med to stamspillere

Kontinuitet er vigtigt for at skabe udvikling og gode resultater, og derfor er kontraktforlængelserne med June Bøttger og Sofie Flader, der begge har været i Aarhus United siden klubbens start, uhyre vigtige for det fundament, der skal bringe Aarhus United...