fbpx

#10 Sofie Flader

Bagspiller

Alder:

23

Uddannelse/job:

Folkeskolelærer 

Barndomsklub:

FIF

Personlig sponsor:

Anlægsgartnerne H. Hoffmann 

Kampe: 3

Mål: 2/2 (100%)

Straffemål:0/0 (0%)

Mål i alt: 2/2 (100%)

Assists: 0

Spillerprofil – Sofie Flader

Spillerprofil – Sofie Flader

Navn: Sofie Flader Alder: 23 år Rygnummer: 10 Position: Playmaker/venstreback/forsvarskrumptap Uddannelse: Læreruddannelsen, 3. år – 5. semester Barndomsklub: FIF (Frederiksberg Idræts-forening) Drømme i livet: Delmål: blive en etableret Ligaspiller i både...

Aarhus United forlænger med to stamspillere

Aarhus United forlænger med to stamspillere

Kontinuitet er vigtigt for at skabe udvikling og gode resultater, og derfor er kontraktforlængelserne med June Bøttger og Sofie Flader, der begge har været i Aarhus United siden klubbens start, uhyre vigtige for det fundament, der skal bringe Aarhus United...