fbpx

#7 Emma Mogensen

Venstre back

Alder:

24-09-1994

Uddannelse/job:

Læser litteraturhistorie + kommunikationsjob ved Idrætssamvirket

Barndomsklub:

HEI, Skæring

Personlig sponsor:

NRGI

Kampe: 30

Mål: 29/40 (72%)

Straffemål:0/0 (0%)

Mål i alt: 29/40 (72%)

Assists: 10

Anføreren viser vejen

Anføreren viser vejen

Skrevet af: Lasse Pedersen (14/02-2021)I Aarhus United er talentudvikling, en del af fundamentet for klubben. Her er der fokus på holdet, og den personlige udvikling, fremfor stjernen. Sammenhold og samarbejdsklubber er vejen frem. Emma Mogensen er et levende eksempel...

Kaptajn Mogensen bliver på broen i to år mere

Hun var den første spiller i Aarhus United, hun har været her lige siden, og med en ny toårig aftale, der løber frem til sommeren 2023, vil samarbejdet indtil videre strække sig over 6 sæsoner.   Lokalt DNA har fra dag 1 været vigtigt for projektet Aarhus United, og...