fbpx

#3 Helena Elver

Venstreback/Playmaker

Alder:

21

Uddannelse/job:

 

Barndomsklub:

HIK

Personlig sponsor:

Ejner Hessel

Kampe: 23

Mål: 62/111 (55%)

Straffemål:7/9 (77%)

Mål i alt: 69/120 (57%)

Assists: 73

Spillerprofil – Helena Elver

Spillerprofil – Helena Elver

Navn: Helena Elver HagesøAlder: 21 årRygnummer: 3Position: Playmaker/venstrebackUddannelse: HA Almen på BSSBarndomsklub: HIK (Hellerup Idrætsklub)Drømme i livet/håndboldlivet?: På et tidspunkt vil jeg rigtig gerne til udlandet og afprøve mig selv som...

Nyhedsopdatering fra de skandinaviske landsholdslejre

Nyhedsopdatering fra de skandinaviske landsholdslejre

Fem af vores United-spillere er i disse dage afsted deres respektive nordiske landshold. Martina Thörn var i går oversidder, da det svenske landshold vandt 35-26 over Nordmakedonien i EM-kvalifikationen, hvor holdet i dag er draget afsted mod Portugal til...