fbpx

#16 Louise Bak Jensen

Målvogter

Alder:

02-10-2001

Uddannelse/job:

Support hos Plandisc

Barndomsklub:

IF Nordthy 

Personlig sponsor:

Grønning Hårdt Træ

Redninger: 190/618 (31%)

Strafferedninger: 13/52 (25%)

Redninger ialt:203/670 (30%)

Mål: Ingen

Assists: 7

Kampe: 30

Spillerprofil: Martina Thörn

Skrevet af: Lasse Pedersen (23/02-2021) Til sommer har Martina Thörn været en del af Aarhus United i 2 år. Der er klart for enhver at Martina har spillet en stor rolle på holdet, både med sin erfaring og niveauet i målet. Vi har taget en snak med Martina, hvor hun har...

Alternativ målmandstræning med ny sortlægningsbrille

I AARHUS UNITED gør vi meget for at optimere spillernes spillemæssige færdigheder. Og det gør vi på mange områder og måder.Derfor var vores to dygtige målvogtere, Martina Thörn og Nora Persson, inviteret ned på Campus Vejle Sportscollege i fredags, hvor de...

Nyhedsopdatering fra de skandinaviske landsholdslejre

Fem af vores United-spillere er i disse dage afsted deres respektive nordiske landshold. Martina Thörn var i går oversidder, da det svenske landshold vandt 35-26 over Nordmakedonien i EM-kvalifikationen, hvor holdet i dag er draget afsted mod Portugal til...