fbpx

#16 Martina Thörn

Målvogter

Alder:

21-02-1991

Uddannelse/job:

Økonomi, Arbejde ved ECU Nordic

Barndomsklub:

Irsta HF

Personlig sponsor:

Grønning Hårdt Træ

Alternativ målmandstræning med ny sortlægningsbrille

Alternativ målmandstræning med ny sortlægningsbrille

I AARHUS UNITED gør vi meget for at optimere spillernes spillemæssige færdigheder. Og det gør vi på mange områder og måder.Derfor var vores to dygtige målvogtere, Martina Thörn og Nora Persson, inviteret ned på Campus Vejle Sportscollege i fredags, hvor de...

Nyhedsopdatering fra de skandinaviske landsholdslejre

Nyhedsopdatering fra de skandinaviske landsholdslejre

Fem af vores United-spillere er i disse dage afsted deres respektive nordiske landshold. Martina Thörn var i går oversidder, da det svenske landshold vandt 35-26 over Nordmakedonien i EM-kvalifikationen, hvor holdet i dag er draget afsted mod Portugal til...