fbpx

#6 Annika Meyer

Stregspiller

Alder:

30-05-1994

Uddannelse/job:

Selvstændig fysioterapeut – arbejder sideløbende på Idrætshøjskolen Aarhus + ESAA

Barndomsklub:

Team Haderslev KFUM

Personlig sponsor:

Anlægsgartnerne H. Hoffmann A/S

Kampe: 32

Mål: 84/127 (66%)

Straffemål:0/0 (0%)

Mål i alt: 84/127 (66%)

Assists: 2

Annika Meyer takker af i Aarhus United efter indeværende sæson

Annika Meyer takker af i Aarhus United efter indeværende sæson

Hun er garant for at levere varen i hver kamp og til hver træning, men efter sæsonen 2020/21 skal den hårdtarbejdende Sønderjyde levere varen i en udenlandsk klub. Mads H. Winther: ”Annika er bare et fantastisk værktøj at have i værktøjskassen og en fantastisk pige at...

Spillerprofil – Annika Meyer

Spillerprofil – Annika Meyer

Navn: Annika MeyerAlder: 25 årRygnummer: 6Position: StregspillerUddannelse: Uddannet fysioterapeut – arbejder sideløbende oppe på Idrætshøjskolen + ESAA trænerBarndomsklub: Team Haderslev KFUMDrømme i livet/håndboldlivet?: Jamen jeg har jo været så heldig...