fbpx

#19 Marie Aamand

Stregspiller

Alder:

 

Uddannelse/job:

Læser Fysioterapeut

Barndomsklub:

BMI, Egelund

Personlig sponsor:

Royal Unibrew

Kampe: 0

Mål: Ingen

Straffemål:0

Mål i alt: 0

Assists: 0

Marie Aamand Sørensen forlænger med Aarhus United

Marie Aamand Sørensen forlænger med Aarhus United

Skrevet af: Lasse Pedersen (15/02-2021) Lokal, hårdtarbejdende og talentfuld. Det har fra dag 1 i Aarhus United været tre væsentlige værdier, når holdet skulle sammensættes, og spillere skulle rekrutteres. Marie Aamand Sørensen er synonym med de tre værdier, og derfor...

Første nye stregspiller på plads i Aarhus United

Første nye stregspiller på plads i Aarhus United

Marie Aamand Sørensen skifter fra Skanderborg til Aarhus United på en aftale, der gælder for de kommende to sæsoner.Den 23-årige streg- og centerforsvarsspiller har fået sin håndboldopdragelse i Skanderborg og har været med i hele opturen for de...