fbpx

#12 Nora Persson

Målvogter

Alder:

10-02-1999

Uddannelse/job:

Pædagogmedhjælper i Børnehave

Barndomsklub:

Staffanstorps HK

Personlig sponsor:

Interfjord

Redninger: 121/386 (31%)

Strafferedninger: 5/27 (19%)

Redninger ialt:126/413 (31%)

Mål: Ingen

Assists: 3

Kampe: 22

Spiller interview med Nora Person

Spiller interview med Nora Person

Skrevet af Lasse Pedersen (17-09-2021) At give chancen til unge spillere, og at være et sted hvor talenter kan udfolde sit fulde potentiale, har fra start ligget i Aarhus Uniteds DNA     Det er også en filosofi, som går igen i truppen i denne sæson. Ikke mindst på...

læs mere

Tættere på Nora Persson

Navn: Nora PerssonAlder: 20 årRygnummer: 12Position: MålvogterUddannelse: Sabbatår – arbejder i børnehaveTidligere klub: Kristianstad Handboll Drømme i livet/håndboldlivet? En af de største drømme er selvfølgelig at vinde OL-guld med Sverige. Det kunne...

læs mere

Alternativ målmandstræning med ny sortlægningsbrille

I AARHUS UNITED gør vi meget for at optimere spillernes spillemæssige færdigheder. Og det gør vi på mange områder og måder.Derfor var vores to dygtige målvogtere, Martina Thörn og Nora Persson, inviteret ned på Campus Vejle Sportscollege i fredags, hvor de...

læs mere
Ungt svensk målvogtertalent til Aarhus United

Ungt svensk målvogtertalent til Aarhus United

Ungt svensk målvogtertalent til Aarhus United20-årige Nora Persson skifter fra Kristianstad HK, og dermed bliver det en ren svensk målvogterduo i Aarhus United i næste sæson.Nora Persson kommer til at danne duo i målet med sin rutinerede landsmand Martina...

læs mere