fbpx

Spillerprofil – Sofie Flader

okt 9, 2019

Navn: Sofie Flader

Alder: 23 år

Rygnummer: 10

Position: Playmaker/venstreback/forsvarskrumptap

Uddannelse: Læreruddannelsen, 3. år – 5. semester

Barndomsklub: FIF (Frederiksberg Idræts-forening)

Drømme i livet: Delmål: blive en etableret Ligaspiller i både forsvars- og angrebsspillet. Drømmemål: nu hvor jeg har smagt på landsholdshåndbolden i ungdomsrækkerne som U20-spiller, er det helt klart også en drøm at komme på det danske A-landshold. Derudover kunne det også være sjovt at spille Champions League-håndbold.

Yndlings rejsedestination: For mig er destinationen ikke så vigtig. Så længe jeg kan slappe af i solen på en strandstol. Jeg kan godt lide afslapning på mine ferier, så ’All-inclusive’-konceptet behager mig også ganske fint.

Hvilket dyr ville du være, hvis du kunne vælge?: Helt klart en tiger. Man kan godt se dyret som et storslået og majestætisk dyr, uden jeg helt vil betragte mig selv sådan, men tigeren har et indre vildskab, som jeg kan genkende i mig selv.

’Guilty Pleasures’ (ting du gør, som du ikke fortæller om): jeg er faktisk virkelig god til at bage boller, har jeg fået fortalt. De er lavet på kærlighed og ’gefühl’, og resten af opskriften vil jeg ikke ud med til offentligheden 😉

Fladers beskrivelse af AARHUS UNITED med 3 ord: Initiativrig, ambitiøse og mangfoldige

Hvordan har du tacklet din nuværende skulderskade?: I starten var det mega hårdt. Specielt mentalt. Jeg var egentlig taget fra Sjælland til Aarhus for at spille håndbold, og den mulighed blev pludselig revet væk fra mig – så det var naturligvis en svær periode. Men der skal lyde en kæmpestor ros til trænerteamet: de har formået at ’se mig’ på trods af skaden og give mig andre roller. Jeg har kunne bidrage på andre områder end på håndboldbanen, f.eks. ved at give fifs til mine medspillere i forhold til forsvarsspillet, og derigennem har jeg stadigvæk følt mig som en stor del af klubben. Men jeg håber at være tilbage på håndboldbanen omkring februar måned.