fbpx

Assistenttrænernes ’anden kamp’

okt 22, 2019

Assistenttrænernes ’anden kamp’

Udover aftenens spændende håndboldaffære, finder man også andre rivalopgør, hvor AARHUS UNITED og Silkeborg-Voel udkæmper hæsblæsende dueller.

Således er begreber som ’green, rough og fairway’ bekendte termer, når holdenes to assistentrænere, Bo Rudgaard fra AARHUS UNITED og Ole Jensen fra Silkeborg-Voel, udfordrer hinanden på den globale golfbanescene. Sidste år var makkerparret i Tyskland for at svinge køller, og forrige år tog de 18 huller på en bane i Sverige.

Bo Rudgaard er ikke langsom til at svare fra sig, da der bliver spurgt ind til parternes styrkeforhold: ”Mit handicap ligger på 19,8, hvor Ole er meget længere nede. Men Ole startede også langt tidligere end mig, hvor han spillede golf i USA. Han går hele tiden og træner uden mig, hvilket man jo kan betragte som snyd,” udbryder Bo Rudgaard i latter, mens han kort efter vender tilbage til sig selv: ”Længden på mine slag er en stor force, hvor jeg har noget på Ole. Når man ikke ejer en muskel på sin krop, er det svært at slå langt,” fortsætter han grinende, mens han beskuer sine egne evner med negative briller. ”Kigger man på indspil til ’green’, har jeg et klart forbedringspotentiale”.

Spørger man den silkeborgensiske lejr, så taler statistikken sit tydelige sprog: ”Mit handicap ligger på 8,40, hvilket er lavere end Bo’s. Bo slår langt, men det er meget forskelligt, hvor boldene ender – rammer han den rent, så er han en reel trussel. I forhold til Bo’s styrker, er jeg lidt misundelig på længden i hans slag – det er et område, hvor jeg har plads til forbedring,” fortæller Ole Jensen, der ikke er i tvivl om en vinder, hvis de to duellanter skulle mødes på græstæppet i morgen: ”Helt objektivt: jeg ville tage mig af sejren,” afslutter han med et grin. 

Interessant bliver det, hvilken af de to parter, der trækker sig sejrrigt ud af aftenens  håndboldduel, mens makkerparrets næste kølledyst endnu ikke er kalenderlagt ud i fremtiden.