fbpx

Spillerprofil – June Bøttger

okt 22, 2019

Navn: June Bøttger (kaldenavn: ’Jun’)

Alder: 25 år

Rygnummer: 17

Position: Venstre fløj

Job: Uddannet ’Vernepleier’ og arbejder i kundeservice hos Bedre Nætter

Barndomsklub: Oppsal Håndball

Drømme i livet: Håndboldmæssigt har jeg en stor lyst til at blive så god som overhovedet muligt. Kunne være rigtig fedt på et eller andet tidspunkt at spille Final4 i Champions League. Derudover kunne det også være en stor drøm at komme ind over det norske A-landshold.

Yndlings rejsedestination: Mine forældre har lejlighed i Marbella, og mine bedsteforældre har lejlighed på Phuket i Thailand. Jeg sætter nok pris på at afholde mine ferier i private lejligheder, så man selv har mulighed for at lave lækker aftensmad eller at se en film. Det skaber en hjemlig følelse.

Hvis du var et dyr – hvilket var du så?: Klart en hund. De er fantastiske og loyale dyr. Jeg har selv en hund af racen ’alaska husky’, og han hedder Arthur. Hunde lever for gåture i naturen og at sprede kærlighed, hvilket jeg også selv kan lide.

”Guilty Pleasures” (ting du gør, men ik’ fortæller andre): Hmm… jeg elsker ost. Smeltet ost med pesto eller humus er det bedste. Når man en aften ligger og ser ’trash-TV’, findes der intet bedre end en omgang med Pepsi Max og ostestænger tilsat pesto!

Bøttgers beskrivelse af AARHUS UNITED med 3 ord: ’Amazeballs’! Det er et ’slang’-udtryk for noget, der virkelig er godt og fungerer. Derudover synes jeg også klubben er ’sjov’: menneskerne i og omkring vil mig kun det bedste, ligesom AARHUS UNITED har givet mig muligheden for at udleve en drøm ved at hente mig til klubben. Har altid gerne ville afprøve mig selv uden for Norges trygge rammer og grænser.

Hvordan vil du forklare din egen personlige gode sæsonstart med 3. kåringer på ’Rundens Hold’?: Jamen min nye hund er én af forklaringerne, ligesom jeg har fået mit eget sted, hvor jeg kan koble af. Hvis man en dag har haft en dårlig dag, så er det fantastisk at komme hjem til den logrende hale, der kan vende ens humør. Derudover synes jeg bare det er sjovt at spille håndbold, jeg trives med mine holdkammerater, ligesom jeg er blevet bedste venner med Heine.

Hvor mange tatoveringer har du? Betyder de noget?: Jeg har virkelig skulle bruge tid på at tælle, men jeg er nået frem til tallet 18. Nr. 19 er også på vej, og den skal jeg have lavet, når jeg kommer hjem til Norge. Motivet skal være Disney-figuren ”Dumbo”, da jeg er kæmpe Disney-fan. Hele min højre arm vil jeg dedikere til ’Disney-universet’, da den beskriver min barndom, der var fyldt med Disneys fantastiske univers med ’happy endings’.

Har du nogle ritualer op til kampene?: Jeg spiller altid med de samme trusser og sports-BH. Jeg går også altid i bad inden en kamp, ligesom jeg har to sæt indendørs håndboldsko, som jeg op til hver enkelt kamp vælger imellem. Jeg har som regel en ’feeling’ af, hvilke par der er de bedste at udvælge op til en kamp.

Har du et favorit musikband?: Parachute, Gavin DeGraw og Marianas Trench. Jeg kan godt lide al musik, hvori der er rock og noget vildskab, i form af eksempelvis ’skrig’. Musik kan hjælpe mig med at vende de dårlige dage til gode, og få gode dage til at blive endnu bedre!