fbpx

EAT United: Mere end bare ‘et VIP arrangement’

okt 25, 2019

Trænerbattle, halloweentema, god mad og livemusik var bl.a. på programmet til denne specielle udgave af vores sponsorarrangement: EAT UNITED.
Tirsdagens kamp mod Silkeborg-Voel bød inden kampstart, som vanligt, på vores sponsorarrangement EAT UNITED, men denne udgave var alligevel lidt speciel.
Med kampstart kl 20:00 åbnede dørene halvanden time før til et arrangement, som traditionelt afvikles i loungen ved Ceres Park, men i denne omgang var rykket over i lignende lokaler ved Ceres Arena.

Aftenen startede ud med en velkomst af salgsdirektør i Aarhus United, Rikke Amdisen, samt en mindre introduktion til klubbens nyeste tiltag udenfor håndbolden, ”The Beach”, fortalt af næstformand i bestyrelsen, Jan Snogdal.

Herefter fulgte flere festlige indslag med livemusik leveret af ’UNCOVERmusic’, der havde givet scenen til den dygtige sangerinde ’AMEA’, som sørgede for en fantastisk intimkoncert til de fremmødte gæster.

Efter en formidabel middag leveret af ’Tidens Køkken’ og en god gang vin hertil leveret af ’BROS Wine’, kiggede de to holds cheftrænere forbi til en ’træner-battle’ på scenen, hvor de svarede på spørgsmål og deltog i en mindre quiz – til stor fornøjelse for aftenens publikum.

Til denne specielle udgave af ’EAT UNITED’, hvor vi tillod os at hive modstanderens cheftræner i loungen ganske kort tid før kampstart, syntes vi også det var på sin plads at invitere Silkeborg-Voels erhvervsklub til arrangementet, for at give dem en oplevelse og en smagsprøve på Aarhus United.

I halvlegen blev der nydt lækre kager fra ’KonditorBageren’ og såvel i halvlegen som inden, kunne man bevidne et gennemgående tema, da både loungen i Ceres Arena og forhallen til Stadionhallen, var udsmykket af stilet og flot halloween-tema leveret af pynte-specialisterne fra Luxit.dk.

Selve aftenens kamp gik ikke som håbet med et tæt nederlag på 27-29, til gengæld stod dagens kampsponsor fra ’NRGI’ for at hjælpe med at skabe en elektrisk stemning på lægterne, da de havde leveret ’klappepølser’ til alle de fremmødte tilskuere til kampen, hvilket altid er med til at give holdet et ekstra skub på banen.

Aarhus United takker alle, der bidrog til at gøre denne aften, hvad den var.

EAT UNITED viser, hvilken værdi vi ønsker at skabe for vores samarbejdspartnere, samt dét at være en del af Aarhus United rækker meget længere end blot håndbolden.

Vi er glade og taknemmelige for at kunne skabe sådanne aftenener for vores nærmeste støtter – det vil hverken være første eller sidste gang at vi byder på tilsvarende tiltag som dette.

LET’S GET UNITED!