fbpx

Spillerprofil – Helena Elver

nov 13, 2019

Navn: Helena Elver Hagesø

Alder: 21 år

Rygnummer: 3

Position: Playmaker/venstreback

Uddannelse: HA Almen på BSS

Barndomsklub: HIK (Hellerup Idrætsklub)

Drømme i livet/håndboldlivet?: På et tidspunkt vil jeg rigtig gerne til udlandet og afprøve mig selv som håndboldspiller. Det må være én af mine store drømme. Kunne være ’sindssygt nice’, hvis man kunne komme ind på et hold, som var en del af toppen i Champions League.

Favorit rejsedestination?: Jeg er nok lidt betaget af ’all-inclusive’-konceptet helt generelt. Når man har en travl hverdag, så er all-inclusive en god mulighed for at få slappet af. Man skal ikke rigtig tænke på at stå for aftensmaden, ligesom man kvit og frit også kan få alverdens drikkelse. Det er et oplagt rum til at koble helt af for hverdagens travlhed med håndbold og studier.

Hvilket dyr ville du være, hvis du kunne vælge?: Hund!! Først og fremmest elsker jeg hunde. Som hund praktiserer du en livsstil, hvor man bare ’tuller’ rundt og bliver nusset og pusset. Man skal ikke tage hånd om det store, eller forholde sig til hverdagens gøremål. Den måde at leve på synes jeg ikke lyder helt dum. Derudover bliver du også bare elsket af alle du møder – det kan man heller ikke klage over.

’Guilty Pleasures’ (ting du gør, men ik’ fortæller andre): REALITY TV!! Jeg ser faktisk det hele. ’Ex on the Beach’, ’Paradise Hotel’, ’Love Island’ – hele ’realityhjulet’ bliver kørt igennem. Når jeg har færdiggjort udsendelserne på dansk Tv, hopper jeg bare over til at se de svenske og norske udgaver af programmerne. Så meget af min fritid må nok siges at blive brugt på reality foran skærmen.

Elvers beskrivelse af AARHUS UNITED med 3 ord: Familiær er det ene ord: man føler sig hjemme i Aarhus, og det er nogle skønne mennesker, der omringer klubben. Det er specielt en vigtig faktor, når man kommer langvejs fra. Det andet ord er ’udfordrende’: dette kan til dels tilskrives Heine. Heine er jo bare Heine. Han stiller store krav til os spillere, men det er blot med til at presse én, så man konstant udvikler sig. Sidst og ikke mindst, vil jeg gerne fremhæve ordet ’værdsættelse’: som spiller føler man, at man er en vigtig brik og del i et større projekt. Man føler ikke man bliver taget for givet, og det er en rigtig dejlig følelse af være indgrebet af.

På rygtebørsen er du den spiller fra Sjælland, der har taget Jylland mest til dig – hvordan kommer det til udtryk?: Jamen jeg kan jo nok ikke komme uden om, at jeg om sommeren hopper i sokkerne inden jeg hopper i mine Birkenstock-sandaler. Den klassiske Birkenstock holder altid, og ser bare bedst ud, hvis der er tilsat et par sokker.

Hvilken ting ville du først redde, hvis der gik ild i din lejlighed?: Min telefon og min computer. Det lyder nok lidt ungdomsagtigt, men efter jeg er startet på studie, er jeg blevet virkelig afhængig af min computer: alle mine noter ligger derpå, så jeg ville være lidt presset, hvis den forsvandt. Derudover er jeg også et stort familiemenneske, så jeg bruger min telefon på dagligt basis til at kommunikere med dem – det ville jeg jo ikke kunne, hvis den gik tabt.

Hvad/hvilket kan virkelig få dig til at grine?: Jeg er som tidligere nævnt et ’hundemenneske’, så svaret må være min egen hund. Den kan altid få mig i godt humør. Han har fulgt mig fra mit barndomshjem, og han er BARE god! Han er en labrador ved navn Balder, men da vi var børn fandt vi på navnet ’Balder Bulgur’ – jeg ved egentlig ikke hvorfor, men det var da sikkert meget sjovt dengang.

Er der en ting/rutine i hverdagen, som du IKKE vil kunne undvære?: Jeg SKAL have min morgenkaffe. Det er et sandt ’must’. Der er egentlig bare tale om helt regulær Nescafé, men det ville jeg aldrig være foruden.

Er der nogle ting, som virkelig kan få dig op i ’det røde felt’?: Uretfærdighed. Tror jeg også nogle gange man kan se på håndboldbanen ;-D

Hvordan har du det med børne-MGP?: Det så jeg meget, da jeg var mindre. Men jeg må indrømme, at jeg desværre ikke har set så meget de senere år. Sande MGP-klassikere fornægter sig dog aldrig, og sange som ’Turbofluen’ og ’Anni Tro På Os To’ hitter stadig i stor stil.