fbpx

Spillerprofil – Annika Meyer

jan 17, 2020

Navn: Annika Meyer

Alder: 25 år

Rygnummer: 6

Position: Stregspiller

Uddannelse: Uddannet fysioterapeut – arbejder sideløbende oppe på Idrætshøjskolen + ESAA træner

Barndomsklub: Team Haderslev KFUM

Drømme i livet/håndboldlivet?: Jamen jeg har jo været så heldig at vinde DM (Danmarksmesterskabet) på klubplan, da jeg spillede i København Håndbold. Det kunne selvfølgelig også være en kæmpe drøm at vinde det med AARHUS UNITED. Derudover tror jeg også alle håndboldspillere drømmer om at vinde Champions League: det kunne være en kæmpe oplevelse, og selvom det kan virke svært, så er drømme ikke noget man kan tage fra dig. Nu har jeg jo været så heldig at høre Champions League-hymnen fra banen af, og det er noget helt specielt.

Favorit rejsedestination?: Afslapning er altid rart. Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Maldiverne. Det kunne jeg rigtig godt lide. Derudover er jeg også helt vild med den aktive feriestil, og her har specielt La Santa Sport gjort sig populært bemærket. Skisport kan helt klart også noget, men det er tit svært at kombinere med tilværelsen som professionel håndboldspiller, da skiperioden ligger lige oven i sæsonen. Men det hele skal være en kombination: en god ferie indeholder også god mad og hygge – det hører sig også en god ferie til.

Hvilket dyr ville du være, hvis du kunne vælge? Jeg er faktisk generelt ret glad for, at jeg ikke endte med at blive et dyr. Men hvis jeg skulle vælge, så kunne man vælge en ’mellemting’, hvor man både er menneske og dyr. Derfor ville mit svar nok være en havfrue. Det kunne omvendt også være ret fedt at være en fugl. Så kunne man kvit og frit flyve til de varme steder, når man havde behov for det – og det ville oven i købet også være gratis.

’Guilty Pleasures’ (ting du gør, men ik’ fortæller andre): Nutella HVER dag. Det har jeg altid elsket siden jeg var lille. Først en portion havregryn, og derefter en smurt med nutella. DOG uden smør underneden. Det havde været lidt for kontroversielt.

Meyers beskrivelse af AARHUS UNITED med 3 ord: 1. En klub med potentiale, og det gælder både sportsligt, men også uden for håndboldbanen. 2. en klub med stærkt sammenhold, og det gælder både spillerne imellem, men også folk uden om klubben – her tænker jeg på de frivillige, folk på kontoret. 3. MEGET familiær – det siger egentlig det hele, synes jeg.

Nogle har lagt mærke til det ’kække’ københavner-dialekt i din tale, selvom du kommer fra Sønderjylland – hvordan kan det være? Haha… det er altså noget pjat. ’Du kan godt tage pigen ud af Sønderjylland, men du kan IKKE tage Sønderjylland ud af pigen.” Så enkelt er det.

Hvad er den bedste gave, som du nogensinde har fået? Hmm… den er svær. Jeg er altid meget tilfreds med det faktum, at folk overhovedet gider at give mig gaver. Men hvis jeg skal vælge, så er det ikke en gave, der har ligget under juletræet. Dét at få lov til at løbe maraton med min mor og søster er en oplevelse, som jeg er rigtig glad for. Jeg er meget taknemlig over, at min daværende klub gav mig lov til at få den her oplevelse.

Hvordan ville du holde dig beskæftiget, hvis du ikke havde internetforbindelse i 3 uger?: Det ville slet ikke være så slemt. Jeg kigger virkelig ikke ret meget på de sociale medier, så jeg ville sagtens kunne klare mig uden internet. Men hvis situationen indtraf, så tror jeg at jeg ville spille en masse spil med en masse gode folk omkring mig. Jeg elsker rent faktisk at spille spil: ’Ticket to ride’, Partners, 500 (kortspillet), og så har jeg faktisk ønsket mig et nyt spil til denne jul, der hedder ’Codenames’. Jeg kan ikke rigtig udpege en favorit, da spillene hver især skal spilles med forskellige antal deltagere. Jeg regner heller ikke med, at mine spillepartnere har internet, så vi ville rigtig kunne hygge omkring brætspillene. God mad, brætspil og et GODT glas vin – så har du en god aften.

Hvad er den værste ’topping’ du kan putte på pizza? Chili. Meget chili kan generelt godt ødelægge mad. Mange ville nok sige ananas, men det synes jeg ikke er så slemt.

Hvem er den mest irriterende ’kendis’ ifølge Annika Meyer?: Jeg har ikke nogen. Jeg bryder mig ikke om at tale dårligt om folk. Jeg prøver altid at se det gode i mennesker.

Hvad er vigtigst for dig? Flotte øjne eller flot smil?: Jamen det er jo flot med smukke øjne, men et godt smil….. det kommer du altså langt med. Et smil på et menneske gør en kæmpe forskel. ”Smil til verden, og verden smiler igen” – det må være et godt citat at afslutte med.