fbpx

Tættere på Nora Persson

jan 23, 2020

Navn: Nora Persson
Alder: 20 år
Rygnummer: 12
Position: Målvogter
Uddannelse: Sabbatår – arbejder i børnehave
Tidligere klub: Kristianstad Handboll

Drømme i livet/håndboldlivet? En af de største drømme er selvfølgelig at vinde OL-guld med Sverige. Det kunne naturligvis være mega fedt. Hvis man kigger på klubplan, så kunne det også være en stor oplevelse at spille Champions League.

Favorit rejsedestination?: Hvis jeg skal forholde mig til destinationer, hvor jeg selv har været, så kan jeg rigtig godt lide Kroatien. Ser man på det absolutte drømmerejsemål, så må det være Bora Bora. (Interviewer spørger dumt: hvad er ’Bora Bora’?): ”jeg synes du skal gå ind og Google det – så får du syn for sagen. Det er en eksotisk bounty-ø beliggende omkring Caribien i Stillehavet.

Hvilket dyr ville du være, hvis du kunne vælge? Så ville jeg helt klart vælge en hund. Jeg kan virkelig godt lide hunde, og jeg har selv en hund hjemme i Sverige. Racen er en ’kromfohrländer’, men hvis jeg selv skulle vælge en race at leve som, så ville racen være lige meget. Så længe jeg kunne få lov at leve hundelivet, så ville jeg være glad og tilfreds.

’Guilty Pleasures’ (ting du gør, men ik’ fortæller andre):? Hmm… jeg tror umiddelbart ikke jeg er så mærkelig, når alt kommer til alt. Hvad jeg lige kan komme i tanke om, så er det nok, at jeg propper isterninger i min mælk. Men det er vel ikke så unormalt. Eller er det?

Perssons beskrivelse af AARHUS UNITED med 3 ord: Familiær, inkluderende og hårdtarbejdende. Synes ikke disse ord behøver så stor uddybning. De står tydeligt og klart frem for sig selv.

Hvad kan Sverige, som Danmark ikke kan? Hvad savner du ved Sverige? Man kan nogle gange godt savne den svenske mad. I Danmark spiser man rigtig meget rugbrød, og det kan jeg ikke så godt lide. Jeg kan sagtens spise det, men det glider ikke så let ned. Lad mig sige det sådan. Af svenske madretter savner jeg ’stuvade makaroner med falukorv (?), ’ korv stroganoff (?) og kaviar. Og her er det den svenske kaviar jeg tænker på, og ikke det eksklusive produkt. Derudover er det også lidt mærkeligt, at man ikke altid spiser varm mad til frokost – derhjemme er der ALTID varm mad til både frokost og aftensmad. Det virker lidt specielt for mig.

Hvis du kunne lave én regel, der galt for én dag og alle mennesker skulle følge den – hvad ville det så være? Hvis jeg fik magten over én regel for én dag, så ville det klart være, at folk skulle spise pasta til aftensmad! Selv spiser jeg rigtig meget pasta – man kan mildest talt bruge det til alt. Det er bare ’mhh, mhh, mhh’!!!

Hvis du kunne shoppe gratis i én butik – hvilken skulle det så være? Helt klart i en madbutik! Jeg ELSKER mad. Det ville være en lille drøm. Som tidligere fortalt, så elsker jeg pasta, men der findes vel ikke rigtig nogen pastabutikskæde? Hvis jeg ikke var håndboldspiller, så ville jeg oprette en butik med stort pastaudvalg. Det er måske i virkeligheden dét jeg skal gøre, når jeg engang er færdig med at spille håndbold? ”Pasta-maker”: jeg kan allerede se titlen og butikken for mig.

Hvad nu, hvis du kunne læse én persons tanker – hvilken person skulle det være? Zlatan Ibrahimovic! Han har netop købt sig ind hos det forkerte hold i Sverige. Jeg er selv fra Malmø, ligesom han er, og det skabte virkelig stort kaos i byen, da han købte sig ind i ærkerivalen fra Hammarby IF. Malmø-fansene var rasende og ødelagde statuen af ham, der står ude foran stadion. Så jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilke tanker der ligger bag sådan en handling.

Hvad er den værste ting, som du gjorde da du barn? Den er svær. NEJ VENT! Da jeg var yngre, klippede jeg mine bukser i stykker, fordi jeg ville have nogle nye. Jeg fik min vilje, da min mor og far gik ud og købte nye bukser til mig. Så selvom det virker dumt, så må man jo bare sige, at det virkede.

Hvad foretrækker du? Film eller serier? Klart serier. Som tilskuer kan serier bare tilbyde dig mere end film. Man har bedre og længere tid til at lære karakterne at kende i serier. Jeg er helt vild med serierne ”Prison Break” og ”Blacklist”. Tilbage i gymnasietiden blev jeg faktisk kaldt ”Dr. Sara Tancredi” – det er hovedpersonens kæreste i Prison Break. Da vi skulle have uddelt ’klassens’-nomineringer ved afslutningen, vandt jeg i kategorien ”Bedste Dr. Sara Tancredi”-look-a-like. I kan jo selv hoppe ind og Google for at vurdere, om jeg ligner hende så meget, som mine medstuderende synes.