fbpx

Tidligere Team Danmark direktør er nyt bestyrelsesmedlem i Aarhus United

Michael Andersen, der var direktør i Team Danmark fra 2006-2014, er indtrådt i bestyrelsen for Aarhus United Elitehåndbold.
Det bliver med kompetencer og erfaringer fra allerøverste hylde indenfor ledelse og sportens verden, at den 62-årige aarhusianer – og nu igen bosiddende i Aarhus – Michael Andersen træder ind i bestyrelsen for et af håndbolddanmarks mest innovative og nytænkende klubber, Aarhus United.

Udover næsten et tiår som succesrig leder af landets fremmeste eliteidrætsorganisation, Team Danmark, har Michael Andersen tidligere udviklet og stået i spidsen for Nordjyllands Idrætshøjskole, været adm. direktør på Center for Videregående Sundhedsuddannelser i Nordjylland, samt været forsker og underviser på Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet. I dag er Michael Andersen selvstændig med sin egen virksomhed MA57 Consulting, hvor han blandt andet rådgiver Finlands Olympiske Komite.

Aarhus Uniteds bestyrelsesformand Mads H. Winther er da også rigtig godt tilfreds med klubbens nyeste ’signing’:

”Michael Andersen har en fantastisk evne til at være skarp, hvor skarphed kræves, og så har Michael en enorm erfaring fra positioner, hvor knivskarpt fokus på strategi og udvikling er et must. Vi har været i gang med Aarhus United i tre år, og helt i tråd med vores dna, er vi på ingen måde færdige med at udvikle os,” siger Mads H. Winther og uddyber:

”I Aarhus United søger vi hele tiden efter nye måder, hvorpå vi kan skabe udvikling, muligheder, og værdi for de aarhusianske håndboldklubber, talenterne, for de lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner, aarhusianerne og for det store og rige iværksættermiljø, der er i byen. Med Michael Andersen i bestyrelsen får vi en helt ny dimension på det analytiske og strategiske plan, og jeg er meget spændt på Michaels input til, hvor vi skal hen de næste tre år – og hvordan vi skal lykkes med det,” lyder det fra Mads H. Winther.

Netop videreudviklingen af det strategiske fundament for Aarhus United glæder Michael Andersen sig til at blive en del af:

”Efter jeg er flyttet tilbage til Aarhus har jeg fulgt Aarhus United lidt på afstand, men i de seneste måneder har haft en god dialog med klubbens ledelse, og jeg må sige, at Aarhus United og hele projektet har ramt mig lige i hjertet. Klubbens set-up med samarbejdsklubber, spillere, talentudvikling, trænere, ansatte, bestyrelse og ikke mindst mange frivillige, alt hvad jeg har oplevet sker på et niveau og med en passion, som jeg ikke kan mindes at have set mage til i dansk klubsport” siger Michael Andersen og fortsætter:

”Men det, jeg synes, er endnu mere interessant, er at der i klubben både er evne, vilje og mod til at udvikle sig. Selvfølgelig er alle i klubben og blandt kommercielle samarbejdspartnere stolte over, hvor man er i dag, og hvor langt man er nået, men efter min opfattelse er Aarhus United kun lige er begyndt på en spændende rejse, hvor alle har lyst til at være med og bidrage med hver deres. Det glæder jeg mig til at bidrage til.”

For yderligere kommentarer, kontakt venligst:
Mads H. Winther, bestyrelsesformand Aarhus United 2880 9970
Michael Andersen, bestyrelsesmedlem Aarhus United 5126 6062