fbpx

AARHUS UNITED skriver kontrakt med Cecilie Mørch

Aalborgs topscorer skifter til Aarhus United 😍🙏🤾‍♀️🤩👏

Aarhus United har været på jagt i det nordjyske for at finde endnu en bagspiller til den kommende sæson. Valget er faldet på Cecilie Mørch Hansen, der skifter fra liganedrykkerne EH Aalborg efter en sæson med stor personlig succes, der gjorde den 26-årige playmaker til holdets topscorer med 103 scoringer – 9 af dem mod Aarhus United i Stadionhallen i starten af januar.

”Cecilie har gjort det godt i Aalborg på trods af mange udfordringer, og hun voldte os store problemer med sit tempo og sin fandenivoldskhed, da vi vandt knebent over Aalborg i den første hjemmekamp i 2020. Cecilie passer rigtig godt til vores spillestil med sine hurtige fødder og sin store dygtighed med bolden. Og så har hun stor energi og en stærk vindermentalitet,” lyder skudsmålet fra Mads H. Winther, bestyrelsesformand i Aarhus United.

Cecilie Mørch Hansen har tidligere spillet i Randers HK og Ringkøbing ligesom hun har prøvet kræfter med norsk håndbold. Fra den kommende sæson gælder det så Aarhus United, hvilket hun glæder sig enormt til:

”Jeg har naturligvis fulgt holdets og klubbens udvikling gennem de seneste tre år, og jeg må sige, at det har set imponerende ud udefra. Jeg glæder mig til at blive en del af det attraktive og hurtige håndboldspil, som holdet spiller, og jeg er sikker på, at Heine kan flytte mit niveau yderligere,” siger Cecilie Mørch Hansen, der kender Aarhus Uniteds cheftræner fra sin tid på U-landsholdet:

”Jeg føler, at jeg passer godt ind i måden, som Heine gerne vil spille på, og jeg vil kæmpe alt, hvad jeg har lært for at få en rolle på et stærkt Aarhus United hold i den kommende sæson,” lyder det fra Cecilie Mørch Hansen, der læser i Aarhus, og dermed får en dagligdag der hænger endnu bedre sammen.