fbpx

AARHUS UNITED henter Line Berggren Larsen

Nordjysk stjernefrø skifter til Aarhus United på en 2-årig aftale 🤩👏😍🤾‍♀️🙌

Et af HTH-ligaens mest markante unge talenter, Line Berggren Larsen, fortsætter sin karriere i Aarhus United. Den 21-årige bagspiller kommer til Aarhus United efter fem sæsoner i det nordjyske, hvor hun de seneste år har spillet en dominerende rolle:

”Line er en ung spiller, der laver mange mål på egen hånd. Hun er stærk i det individuelle spil og hun har et enormt udviklingspotentiale. Vi synes, hun passer rigtig godt ind i Aarhus United DNA’et, og jeg er overbevist om, at hun vil udvikle sig yderligere i hænderne på Heine Eriksen,” siger Mads H. Winther, bestyrelsesformand i Aarhus United.

Line Berggren Larsen fik den forgangne sæson ødelagt af en håndskade, og nåede derfor blot 17 kampe, men alligevel blev hun noteret for imponerende 89 mål. En målfarlighed hun også har vist i flere sæsoner på diverse U-landshold:

”Efter nogle gode år i Aalborg har jeg en tro på, at et større pres og øget konkurrence kan gøre mig til en bedre håndboldspiller, og jeg ved, at der i Aarhus United bliver stor konkurrence om spilletid. Jeg kender Heine fra min tid på U-landsholdet, og jeg ved, at han kan presse mig lige det ekstra, der skal til for at udvikle mig. Derfor passer skiftet til Aarhus United godt med de ambitioner, jeg har med håndbolden. Jeg glæder mig til at få hjemmebane i Stadionhallen, der har været en fantastisk stemning, hver gang jeg har været der,” siger Line Berggren Larsen, der er i gang med en uddannelse som socialrådgiver i Aarhus.

Forleden kunne Aarhus United melde om tilgang af Cecilie Mørch Hansen, og nu følger hendes holdkammerat Line Berggren Larsen altså i samme spor:

”Det er lidt af et tilfælde, at vi kan hente både Line og Cecilie til Aarhus. De kommer med en imponerende track-record, og vil give os en meget stærk konkurrence i truppen. Med de to nye spillere har vi vores trup på plads til den kommende sæson. Det er en fantastisk spændende trup med mange interessante profiler. Samtidig vil vi koble to-tre af vores lokale U-19 talenter på truppen, så vi på den måde kan skabe et stærkt udviklingsmiljø for de lokale talenter. Vi får endvidere fastholdt vores Aarhus United DNA, hvilket er meget vigtigt for en klub som vores,” slutter Mads H. Winther.