fbpx

Majken Pape træder ind i Aarhus Uniteds bestyrelse

Stærk erhvervskvinde træder ind i Aarhus Uniteds bestyrelse

I takt med den fortsatte udvikling af Aarhus United og arbejdet udenfor stregerne har klubben tiltrukket en af de helt tunge østjyske erhvervsprofiler, der 1. maj træder ind i Aarhus Uniteds bestyrelse.

Majken Pape (38), der senest har været adm. direktør i Skousen og bestyrelsesmedlem hos Imerco, bliver nyt bestyrelsesmedlem hos Aarhus United, hvor hun skal sætte fokus på diversitet, værdiskabende samarbejder, spiller-CSR og udvikling på tværs af Aarhus United.

Majken Pape, der stammer fra Thy, og nu bor i Silkeborg med sin mand og tre børn, har en lang historik med og passion for håndbold, særligt som ungdomsspiller, men sporten fulgte også med, da hun begyndte at studere i Aarhus. Det er dog først og fremmest hendes erfaring med ledelse og udvikling fra erhvervslivet, Majken Pape skal bidrage med i Aarhus United:

Aarhus United er netop blevet tre år, og vi er langt fra færdige med at udvikle os. Der er meget vi stadig skal udvikle på, og meget vi stadig kan blive endnu bedre til. Majken er vores absolutte ønskekandidat til bestyrelsen, og vi ser det som et stort scoop for os, at vi fremover kan få glæde af Majkens passion, faglige kompetence og hendes store personlige drive. Ja –  faktisk føler vi os beæret over at få Majken med ombord,” siger Mads H. Winther, bestyrelsesformand i Aarhus United.

Majken Pape har tidligere været CFO i Søstrene Grene, og hun sidder i dag i flere forskellige bestyrelser:

Selvom jeg bor i Silkeborg, bor mit hjerte også i Aarhus, hvor jeg har haft uddannelsesmæssig og professionel base i mange år. Derfor følger jeg i høj grad med i, hvad der bevæger sig, også i Aarhus, og min oplevelse er, at Aarhus United er noget helt særligt. Det gælder både måden Aarhus United blev skabt, er vokset og har båret sig ad gennem de første leveår, hvor det ikke kun drejer sig om et ligahold, men i lige så høj grad om talentudvikling, samarbejde med såvel studiemiljø som erhverhvsliv og en generel værdiskabelse i det østjyske. Den rejse vil jeg vildt gerne med på og bidrage til, og jeg glæder mig til arbejdet og opgaverne – og til at blive en del af United-viben i Stadionhallen,” siger Majken Pape. 

En af Aarhus Uniteds målsætninger er at være ledet af en stærk, alsidig og bredt funderet bestyrelse, der nu består af: Michael Andersen, Carsten R. Andersen, Henrik Fuglsang, Claus Blem Jensen, Jane Schumann, Majken Pape, næstformand Jan Snogdal og bestyrelsesformand Mads H. Winther.

For yderligere information kontakt:
Mads H. Winther, bestyrelsesformand Aarhus United, 28 80 99 70 / madsw@nordistic.com