fbpx

Aarhus United sætter fokus på kontinuitet med Bo Rudgaard

Aarhus United sætter fokus på kontinuitet med Bo Rudgaard 👏🙌😍🙏

I kommende sæson vil nuværende assistenttræner Bo Rudgaard forsat bistå cheftræner Heine Eriksen på trænerbænken.

Aarhus United har et stort ønske om kontinuitet, og i makkerparret Heine Eriksen / Bo Rugaard vil Aarhus United igen i den kommende sæson have det mest erfarende trænerpar i HTH Liga’en:
”Da vi lavede aftale med Bo op til indeværende sæson, var det en pludselig opstået mulighed, der fik tingene til at lykkes. Bo er trådt ind i Aarhus United med kraft og entusiasme fra første dag, og han brænder for klubben, som havde han været med fra starten af. Det viser sig tydeligt i hans arbejde. Bo er super dygtig, både til den erfarne spiller, som skal korrigeres lidt, og til det unge talent der skal lægge lag for lag på. Det skal vi have endnu mere af,” udtaler Mads H. Winther, bestyrelsesformand i Aarhus United og fortsætter:
”Vi glæder os også til, at vi for første gang i vores levetid har samme assistenttræner to sæsoner i træk – det er der stor værdi i.”

Bo Rudgaard har stor erfaring som assistenttræner i ligaen, og han glæder sig til at bygge videre på det gode samarbejde med Heine Eriksen:
”Inden jeg gik ind i projektet sidste sommer, vidste jeg, at det var rigtig godt og meget spændende. Men det her er så stærkt og vokser på bedste vis dag for dag. Det ville jeg rigtig gerne fortsat være en del af, og jeg har ikke været i tvivl om en forlængelse i Aarhus United. Jeg ser store muligheder i klubben og for holdet, og jeg vil bidrage med alt, jeg har, så vi kan fortsætte den udvikling,” lyder det fra Bo Rudgaard.