fbpx

Hall of Fame: #27 Edita Nukovic 🤾‍♀️

For den 22-årige Hammel-pige er det nu blevet tid til at tage hul på et nyt kapitel i håndboldkarrieren under en ny kultur hos vores nordlige nabo fra Sverige. Den heldige overtager af ”Edi” er Skövde HF, hvor hun er udset til at udfylde en større rolle med dertilhørende større ansvar.

Som ung håndboldspiller er Aarhus United et rigtig godt sted at slå sine folder. Dette kan den unge stregspiller skrive under på:
”Min tid i Aarhus United har været rigtig god, udfordrende og lærerig, som jeg er utroligt glad for. Det har rykket mig meget både spillemæssigt, men også personligt. I min tid er jeg blevet modnet og jeg er blevet bevidst om, hvad det kræver at spille og træne stort set hver dag i et professionelt miljø, hvor man er en del af landets bedste liga,” fortæller Edi, der vil medbringe sine tillærte håndboldkompetencer til Sverige, hvor hun får muligheden for at lægge yderligere lag på sit spil med mere spilletid i sigte.

Hun kan proppe mange gode lærepenge med i sin svenske rejsekuffert, som hun har lært gennem tiden i Aarhus United. Èt ord står ganske klart frem, når hun skal forsøge at indramme sine tanker omkring dén klub, hun har repræsenteret de sidste sæsoner – sammenholdet:
”Jeg vil beskrive kulturen i klubben som et stærkt sammenhold blandt spillere og trænere, men også blandt folket på kontoret, frivillige og selvfølgelig de trofaste fans. Vi snakker en kultur, der bærer præg af mangfoldighed, hvor der er plads til mange forskellige typer, både på og uden for banen. Disse forudsætninger har været medvirkende til at danne rammerne for en meget familiær kultur, hvor alle hjælper hinanden og kommer med fuld opbakning ligegyldigt, om man har tabt eller vundet.”

Det kommende kapitel i Sverige får stregspilleren til at reflektere over, hvad hun kommer til at savne ved livet som Aarhus United-spiller. Holdets hjemmekampe står specielt tilbage som noget helt unikt, hun ville kunne huske positivt tilbage på:
”Man kommer til at savne den fantastiske stemning, som Stadionhallen rummer og alle de trofaste fans, der er med til at skabe den. Derudover kommer jeg også til at savne den gode træningsmoral, som der har været på holdet, hvor alle giver alt hvad de har i hver en tackling og skud på mål. Det har været en fornøjelse og stor motivationsfaktor at møde ind til træning og vide, at man skal give sig 110 %, for ellers bliver du simpelthen bare sat af,” konkluderer Edi, hvor holdets stærke tilgang til træning og Stadionhallens euforiske stemning altså er nogle af de positive minder, som hun vil tage med videre.

Men måske afskeden med Edi blot er et ’på gensyn’. Hvem ved? Selv vil hun i hvert fald ikke udelukke noget på nuværende tidspunkt, hvis muligheden skulle opstå:
”Jeg har været rigtig glad for min tid i Aarhus United og hele det setup omkring klubben – hvem ville ikke komme til at savne en fyldt Stadionhal? Derudover er jeg vild med hele byen og de forskellige muligheder, som Aarhus rummer. Jeg er et stort familiemenneske og Aarhus ligger jo kun 26 kilometer fra min kære familie i Hammel. Som den kære aarhusianer Poul Krebs sang: ”Aldrig sig aldrig”,” afslutter hun på poetisk vis.

På vegne af AARHUS UNITED vil vi gerne give et KÆMPE TAK til Edi for en FANTASTISK indsats i Aarhus United-trøjen – vi vil ønske dig alt muligt held og lykke fremover! Og hvem ved? Måske vi ses igen!