fbpx

Heine Eriksen efter træningslejr i det nordjyske: ”Vi får taget skridt i den rigtige retning”

Kort forinden træningslejren i Vendsyssel Idrætscenter var cheftræner Heine Eriksen ude med kritiske ytringer i forhold til de håndboldmæssige præstationer, som Aarhus United-mandskabet havde leveret i opstartsfasen.

Efter fem dage, hvor holdet for første gang havde mulighed for at være koncentreret samlet både på og uden for banen, er det en anderledes optimistisk United-cheftræner, der i de tre træningskampe så takter, som får pilen til at pege den rigtige vej:

”Det har været en træningslejr, der afslører, at vi er på vej i den rigtige retning. Vi spiller mod tre hold (Vendsyssel, Horsens og Randers), som vi forventer kommer til at ligge tæt omkring os i tabellen. Vi fik set, at noget af det vi har gang i er i stand til at matche dét, som de andre hold kommer med – vi har gang i noget af det rigtige,” fortæller han, mens han også hæfter sig ved andre positive elementer at tage med videre:

”Det var også en træningslejr, hvor vi kommer igennem uden skader, hvilket er en væsentlig del af den fase, som vi nu er inde i. Vi begynder at nærme os nogle kampe af betydning, blandt andet pokalkampen torsdag mod Fredericia, og spillerne begynder at være fysisk mere og mere klar – en skadesfri trup har stor betydning for os.”

Over sommeren er der kommet en del nye ansigter i United-truppen, og afslutningsvis får de også cheftrænerens roser med på vejen:

”Der er ingen tvivl om, at sådan en træningslejr har givet de nye spillere en god mulighed for at få skabt nogle relationer både håndboldmæssigt og socialt. De nye spillere stemplede ind rent spillemæssigt og viser, at det er nogle dygtige spillere, som vi har hentet – med fem intense dage samlet, var det også første gang, at de fik mulighed for at vise deres færdigheder, og den chance greb de,” afslutter han.

Aarhus United vandt onsdag aften en kneben sejr på 31-32 over værterne fra Vendsyssel, hvor de fredag spillede 24-24 mod Horsens og i går formiddags tog en 19-22 sejr over Randers. På torsdag kl. 19 spiller holdet sæsonens første betydningsfulde kamp, når de skal en tur til 2. divisionsklubben Fredericia for at spille pokalkamp.