fbpx

Spillerprofil – Cecilie Mørch Hansen

Navn: Cecilie Mørch Hansen

Alder: 26

Rygnummer: 22

Job: Praktik i Koncentons HR-afdeling

Barndomsklub: Kristrup Boldklub i Randers

 

  1. Drømme i livet/håndboldlivet: For mig handler det bare om at lave ting, som gør mig glad. Det er f.eks. at spille håndbold og studere. Derudover er det også fedt at lære nye ting og hele tiden udvikle mig som menneske. Jeg stræber efter at have en hverdag, hvor jeg synes det er fedt at stå op. Rent håndboldmæssigt er den store drøm klar: at vinde medaljer med Aarhus United – jeg kan godt lide at drømme stort.
  2. Yndlings rejsedestination: Der er sindssygt mange steder, som jeg ikke har været, men gerne vil til. Det gør ikke noget, at der er lidt varmt, hvor charterrejser normalt kan levere. Omvendt skal jeg ikke ligge stille for længe, for jeg vil også gerne opleve nogle ting. Kunne godt tænke mig at komme til USA, New Zealand, Australien og på bysiden New York. Skal jeg forsøge at udpege en konkret destination, så har mine ture til Grækenland været gode – en stor del af disse gode oplevelser kan tilskrives deres gode mad.
  3. Hvis du var et dyr – hvilket var du så?: Min kæreste driller mig lidt med, at jeg går som en and. Ellers skulle det være en terrier: sød at se på, men kan godt blive lidt hidsig.
  4. ”Guilty Pleasures” (ting du gør, men ik’ fortæller andre): Jeg er rimelig åben og ærlig, så jeg laver egentlig få hemmelige ting. Hmm… jeg kan rigtig godt lide serier, jeg elsker burgere og hvis en plade chokolade bliver åbnet, så spiser jeg ofte det hele. På et tidspunkt havde jeg en periode, hvor ting med ”ananas-print” var fedt. Købte blandt andet end mobilcover med en ananas på.
  5. Mørchs beskrivelse af Aarhus United med 3 ord: 1) HOLD!: nu er jeg jo ny, men mit indtryk er, at alle i organisationen er gode til at involvere sig – det gælder fra spillertrup til administration og bestyrelse. 2) Ærgerrig: man fornemmer, at alle i og omkring Aarhus United vil forbedre og udvikle sig. Det gælder igen både truppen, administration og alle omkring klubben – man stiller sig ikke bare tilfreds med, ”at sådan her er det”, men man vil gerne et skridt videre og fremad. 3) Fremdrift: Aarhus United er jo en ung klub, men hele miljøet virker bare ambitiøst.
  6. Begrebet ”Hangry” er en ting, hvor temperamentet stiger ved sult – hvordan vil du betegne dit temperament, når sulten indtræder?: Jeg tror, at jeg fungerer rigtig dårligt, når jeg er sulten. Min kæreste og jeg skulle på et tidspunkt i IKEA, og her går vi altså tit op og spiser inden, vi går ind i butikken. Dette for at sikre, at der ikke opstår nogle konflikter, når vi endelig er gået ind. En anden gang har han også hentet mig fra træning, hvor han stikker mig en ”klap-sammen” og jeg får sagt: ”det var da sødt af dig!” – han var vist bare på forkant med tingene eftersom han svarede: ”Jeg ved jo du bliver sur, hvis du er sulten, så jeg sikrede mig bare lige”.
  7. Nogle vil betegne dig som en sand ”dilletøs” – hvilken farve er i øjeblikket ”in” for Cecilie Mørch Hansen?: Lys-lilla! Den skal IKKE være lilla-lilla – det er grimt. Når jeg får de her flip, så skal jeg have alt i den her farve – lige indtil jeg falder over en ny ting!
  8. Hvor stor er din skosamling?: Har ikke mange forskellige slags sko, men har mange sneakers. Hvis jeg havde råd, så kunne jeg godt have de samme sko i tre forskellige farver. Jeg har det efter min far, som også havde rigtig mange forskelligfarvede sko, da han var yngre: ”Livet er for kort til dårligt fodtøj og grimme sko”.
  9. Rygterne går på, at din lejlighed ligner et halvt ”Plantorama” – hvilke planter er i øjeblikket favoritten?: Der er ikke én bestemt. Jeg kan godt lide forskellige slags, men der skal helst være sådan lidt specielt ved den. Hvis vi tager pileaplanter: her kan man f.eks. klippe et skud af og plante den om – det synes jeg er helt vildt hyggeligt. Jeg slapper af med mine planter, og kan blive helt euforisk, når et nyt blad skyder frem. Det er faktisk kun et par år siden, at det ligesom startede, hvor min mor sagde til mig: ”det havde jeg aldrig troet om dig” – men sådan er det altså nu bare engang.