fbpx

AARHUS UNITED U19 modtager et uventet bidrag til den fortsatte talentudvikling.

Anna Berger Wierzba, der er en super talentfuld aarhusiansk playmaker med 53 kampe for de danske ungdomslandshold, skiftede fra ungdomshåndbold i AARHUS UNITED til en bærende rolle på Skanderborg Håndbolds dameligahold. Før denne sæson er Anna så rykket videre fra Skanderborg til den franske klub Toulon Saint-Cyr Var i den bedste franske liga.

Skiftet til professionel håndbold i Frankrig udløser i henhold til de af det europæiske håndboldforbund (EHF) fastlagte regler en uddannelseskompensation til AARHUS UNITED, som videregives til U19 holdet.

En interessant detalje er, at Annas lillesøster, Maria Berger Wierzba også får glæde af bidraget, idet hun i denne sæson er rykket op på AARHUS UNITED U19 holdet. Maria er som sin storesøster en meget talentfuld playmaker, og så er hun tilmed en bærende spiller på U18 landsholdet.

I AARHUS UNITED håber vi, at opholdet i Frankrig bliver en rigtig god oplevelse for Anna, og at hun på Toulon holdet kan fortsætte udviklingen af sit store talent.

Fra solskin ved cote d’azur har Anna sendt en lille hilsen til U19:
Kære håndbold piger – Sæsonen starter hernede i Frankrig idag d. 9/9, og jeg er spændt på mødet med den franske liga. Det har for mig været en drøm at spille håndbold i Frankrig, og at det lykkedes, er jeg meget taknemmelig for. Jeg ved, at ungdomsrækkerne også starter om lidt, så held og lykke med jeres kampe! Husk at man kan opnå meget ved at træne hårdt, være en god kammerat, og ikke mindst holde fast i sine håndbolddrømme.

Foto: Giofabphotos