fbpx

En perspektivrig kobling via AARHUS UNITED trøjen

AGF, Viby og Stavtrup har i flere år haft et velfungerende fælles håndboldprojekt omkring nogle af de ældre ungdomsårgange, hvor der er fokus på at skabe plads til alle, uanset sportslige kompetencer og ambitioner. På den baggrund arbejdes der med et godt træningsmiljø på alle niveauer, så flere bevarer lysten til at blive i sporten. I den forbindelse arbejdes der også med den sociale dimension, idet trænerne forpligter sig til at afholde sociale arrangementer til gavn for trivslen i truppen.

I tillæg til det interne samarbejde er AGF, Viby og Stavtrup også med i kredsen af samarbejdsklubber i AARHUS UNITED, og det er et samarbejde, som de er meget glade for. Flemming Hansen, der er formand for Stavtrup Håndbold, udtaler:
”Vi har et rigtig godt forhold klubberne imellem og prøver igennem det fine samarbejde, der er imellem samarbejdsklubberne i AARHUS UNITED, at samarbejde endnu mere. Et eksempel er, at Brabrand i denne sæson ikke har så mange U17 piger, og at vi derfor i den gode sags tjeneste har lavet et samarbejde med Brabrand og budt 7-8 piger velkomne i vores projekt. Det er bare en af de ting, som AARHUS UNITED har været med til igennem de møder, vi holder samarbejdsklubberne imellem. Vi skaber gode og værdifulde relationer klubberne imellem, til gavn for pigehåndbolden i Aarhus.”

Evnen og viljen til at samarbejde på tværs af klubberne i regi af AARHUS UNITED er stadig stigende, og det lover godt for fremtiden for aarhusiansk pigehåndbold. I lyset af det gode samarbejde har AGF, Viby og Stavtrup nu tilmed etableret en perspektivrig kobling, idet de har anmodet om og fået accept af, at deres 3 pigehold i U17, der er tilmeldt i 1 division, 2 division samt A-rækken, kan spille i en tilpasset udgave af AARHUS UNITED trøjen.
”Vi er i AARHUS UNITED meget beærede over, at de tre klubbers samarbejdshold for U17 pigerne gerne vil spille i AARHUS UNITED trøjen”, udtaler Jan Snogdal og fortsætter: ”Vi føler samtidigt, at det er en bekræftelse på, at vi lykkes med vores mission om at være en god overbygning, der støtter og perspektiverer talentudviklingen i samarbejdsklubberne, samt vores vision om at være et byprojekt, der kan gøre Aarhus til en af Danmarks stærkeste håndboldbyer.”