fbpx

Louise Bak Jensen bliver ny målvogter i Aarhus United

Det bliver det unge danske målvogtertalent Louise Bak Jensen, der skal afløse svenske Martina Thörn i Aarhus United målet i den kommende sæson. Dermed får Aarhus United ligaens yngste målvogterpar i næste sæson.
 
Selvom denne sæson blot er lidt mere end halvvejs, er Aarhus United godt i gang med at sætte brikkerne sammen til truppen for sæsonen 2021/22, og med den to-årige aftale med Louise Bak Jensen er den vigtige målvogterposition på plads.
Aarhus Uniteds dna er kendetegnet ved udvikling af talenter og det at give de unge spillere en chance for at begå sig i et stærkt kollektiv i ligaen. 19-årige Louise Bak Jensen passer perfekt ind her med 46 U-landskampe for Danmark og en flot halvsæson hos 1. divisions tophold Ringkøbing. Og det er da også en spiller Aarhus United har fulgt et stykke tid.
 
”Louise Bak Jensen er en ung og talentfuld målvogter fra en generation af rigtig mange dygtige kvindelige målvogtere i Danmark. På trods af sin unge alder har Louise allerede megen erfaring, og hun passer virkelig godt ind i Aarhus United. Vi har store forventninger til hende og er sikker på at hun på sigt vil blive en profil i ligaen,” siger Mads H. Winther adm. direktør i Aarhus United.
 
Louise Bak Jensen, der har været med på de danske ungdomslandshold siden 2016, har som ungdomsspiller blandt andet vundet 3 danske mesterskaber med HIH, ligesom hun også nåede at få liga-debut for HIH, inden hun blev lejet ud til Ringkøbing op til denne sæson. Oprindeligt var Louise Bak Jensen på kontrakt med HIH frem til 2022, men hun har valgt at benytte sig af en option i sin kontrakt for at skrive en aftale med Aarhus United.
 
”Jeg glæder mig til at prøve kræfter med ligaen igen og til at blive en af et ungt, talentfuldt og ambitiøst Aarhus United-hold. Et skifte til Aarhus United er et ønskeskifte for mig, men også et stort skridt. Jeg ved, der vil være pres på fra første fløjt, og at der stilles store krav. Samtidig glæder jeg mig til at flytte til Aarhus og til de mange fede hjemmekampe i Stadionhallen,” siger Louise Bak Jensen.
 
I Aarhus United kommer hun til at danne målvogterpar med svenske Nora Persson, som har gjort kometkarriere i det aarhusianske mål. 21-årige Persson går ind i sin 3. sæson for Aarhus United.
 
Cheftræner Heine Eriksen har et godt kendskab til Louise Bak Jensen, og han glæder sig til at arbejde med de to unge keepere.
”Det er altid spændende, at få unge og talentfulde spillere ind i Aarhus United, og det er netop, hvad vi får med Louise. Med Louise på 19 år og Nora Persson på 21 år får vi ligaens yngste målvogterteam, men på trods af den manglende rutine forventer jeg mig meget af de to, og jeg er sikker på, at vi står rigtig stærkt på den position i næste sæson,” lyder det fra Heine Eriksen.
 
Vi ønsker Louise velkommen i klubben – vi glæder os til at se dig i lyseblåt! 😍