fbpx

Kaptajn Mogensen bliver på broen i to år mere

Hun var den første spiller i Aarhus United, hun har været her lige siden, og med en ny toårig aftale, der løber frem til sommeren 2023, vil samarbejdet indtil videre strække sig over 6 sæsoner.
 
Lokalt DNA har fra dag 1 været vigtigt for projektet Aarhus United, og når det kombineres med stærkt og aktivt lederskab, bliver det til det helt rette output.
Emma Mogensen er en rigtig Aarhus pige og en vigtig grundsten for Aarhus United, både i opbygningen af klubben og i videreudviklingen af holdet. Som anfører spiller hun en helt central rolle både på og udenfor banen, og med kontraktforlængelsen vil det kunne fortsætte også i de kommende år, hvilket glæder cheftræner Heine Eriksen:
“Emma har udviklet sig sammen med Aarhus United, og hun har været og er fortsat meget vigtig for udviklingen af holdet og klubben. Emma har formået kontinuerligt at løfte sit spil, og hun er heldigvis fortsat i en god udvikling. Som anfører har hun kolossal betydning både for klubben, truppen og for mig som træner udtaler Heine Eriksen.
 
Anføreren selv var aldrig rigtig i tvivl om en eventuel forlængelse:
”Jeg er rigtig glad for, at det bliver til endnu to år i klubben. Aarhus United er, som for så mange andre i klubben, mere end bare håndbold, og jeg ser frem til, at vi i de næste to år skal tage yderligere skridt i en positiv retning. Jeg er rigtig glad for min rolle og jeg nyder det tætte samarbejde med folkene i klubben. Også selvom man altid har hjemmearbejde på den front,” griner Emma Mogensen.
 
Sportslig ansvarlig Mads H. Winther er naturligvis glad for at kaptajnen bliver ombord i endnu to sæsoner:
”Emma var den første vi skrev aftale med, og står det til mig, så skal hun blive her så længe at hun skal bæres ud herfra,” lyder det fra Mads H. Winther, og fortsætter:
”I en vanskelig tid under Covid-19 har Emma været et vigtigt element i klubben, som har kittet tingene endnu tættere sammen mellem trup og ledelse. Det er så vigtigt, at både trup og ledelse kan spejle sig i hinanden, og her er Emma vigtig at have med både på og uden for banen.”