fbpx

Marie Aamand Sørensen forlænger med Aarhus United

Skrevet af: Lasse Pedersen (15/02-2021)

Lokal, hårdtarbejdende og talentfuld. Det har fra dag 1 i Aarhus United været tre væsentlige værdier, når holdet skulle sammensættes, og spillere skulle rekrutteres.

Marie Aamand Sørensen er synonym med de tre værdier, og derfor er det uhyre glædeligt, at det er lykkedes klubben at forlænge aftalen med den stærke stregspiller, så Aamand tager endnu et år i den Scuba-blå trøje.

25-årige Marie Aamand Sørensen, der oprindelig er Malling-pige, kom til Aarhus United i sommeren 2019, og hun har særligt i denne sæson været en uundværlig del af at Uniteds stærke defensive bolværk fra hendes 3’er-position.

”Lige nu har Aarhus United ligaens tredje bedste forsvar, og det har Aamand et meget væsentligt ansvar for. Skulle man være i tvivl, kan man bare gense kampen mod ligaens tophold Viborg forleden,” siger Mads H. Winther, sportslig ansvarlig i Aarhus United.

”Marie Aamand er vokset meget i sine to sæsoner i klubben, og hun har i den grad udlevet vores værdier både på og uden for banen. Det er fedt med rigtige klub-mennesker i United, og Aamand vokser virkelig med opgaverne. Vi ser det som en markant aftale, at have Aamand med ombord i mindst et år endnu,” lyder det fra Mads H. Winther.

Fra cheftræner Heine Eriksen er der også lutter positive ord.

”Aamand er et af de våben, der er rigtig dejlige at have på et Aarhus United hold. Hun er en stor fighter, der altid går forrest både til træning og kamp. Aamand er også en klog håndboldspiller og hun bidrager med rigtige fine taktiske input til vores spil. Det er jeg rigtig glad for, at Aamand også skal i fremtiden, lyder det fra Heine Eriksen

Marie Aamand kom til Aarhus United fra Skanderborg for to år siden, og hun er bevidst om sit ansvar som en af de rutinerede på det unge United-hold.

”Jeg er rigtig glad for, at jeg skal spille endnu en sæson i United-trøjen. Jeg synes, det er et fedt projekt, vi har gang i, og derfor har jeg sagt ja til min 3. sæson i Aarhus United. Vi bliver et ungt hold, og jeg er bevidst om min rolle som en af de mere erfarende, og med det følger også et ansvar, som jeg gerne påtager mig. Jeg har en stor tro på holdet, og jeg glæder mig bare helt vildt, til vi igen får lov at spille for en fyldt stadionhal” siger Marie Aamand, der i sæsonens hidtil 19 kampe har en scoringsprocent på 80 og har fået tilkendt 9 straffekast. I forsvarspillet har hun præsteret 11 parader og er kun noteret for 5 udvisninger.