fbpx

Katarina Bjørnskau Berens bliver fra sommer, ny spiller i Aarhus United

Skrevet af: Lasse Pedersen (16/02-2021)

Fra dag 1 i Aarhus United har man haft stor succes med at implementere norske spillere i klubben og Heine Eriksens spilkoncept. Og det bliver med endnu mere norsk i Aarhus United i de kommende år.
 
Aarhus United har nemlig indgået en 2-årig aftale med den norske stregspiller Katarina Bjørnskau Berens. Den 23-årige og 180 cm høje “bjørne-stærke” stregspiller kommer til Aarhus United fra den norske top 4- klub Tertnes Elitehaandball, hvor hun de seneste sæsoner har været en nøglespiller.
Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen er da også særdeles godt tilfreds med den kommende Aarhus spiller;
 
“Katarina kommer med rigtige gode anbefalinger fra flere personer i norsk håndbold og hun har den helt rigtige profil i forhold til den spillestil, som vi gerne vil spille i Aarhus United. Katarina er en rigtig stærk 2-vejs spiller og hun kommer til at give holdet endnu mere fysik og tempo. Jeg har i de samtaler, som jeg har haft med Katarine mødt en meget positiv og ambitiøs spiller, der helt sikkert også kommer til at spille en vigtig rolle udenfor banen.”
 
Efter et par gode sæsoner i Tertnes ønsker Katarina Bjørnskau Berens at prøve sig selv af på et højere niveau, og med skiftet til Aarhus United følger hun i sporene på de norske spillere June Bøttger, Line Ellertsen og Marielle Martinsen, der alle har taget samme tur og fået stor succes i Aarhus United. Hvilket naturligvis har haft betydning for hendes valg af ny klub.
 
”Jeg er super glad for at få muligheden i Danmark og Aarhus United. Jeg har fulgt klubben i en rum tid og kan lide spillestilen og den “power” og energi, som holdet kommet med. Jeg har fra Norge set, hvordan bl.a. Bøttger, Ellertsen og Martinsen har udviklet sig siden de tog til Aarhus, og jeg vil gerne udfordres og udvikles for at se hvor langt mine kompetencer og mit talent rækker. Det er jeg sikker på, at jeg få stor mulighed for” siger Katarina Bjørnskau Berens, der tiltræder i Aarhus United 1. juli 2021 på en 2 årig aftale.”