fbpx

Lokale Frederikke Hedegaard forlænger på højre fløj

Skrevet af: Lasse Pedersen (18/02-2021)

20 -årige Frederikke Glavind Hedegaard har for alvor vist sig frem i denne sæson, hvor hun har fået rigtig megen spilletid, og siden korsbåndskaden til fløjkollega Charlotte Mikkelsen har hun stået med det fulde ansvar på højre fløj.

Frederikke har siden 2018, hvor hun som 1. års U19 kom med omkring ligaholdet, været en del af Aarhus United. Og der vil hun heldigvis også være i den kommende sæson.

Cheftræner Heine Eriksen er fuld af lovord over den unge fløjspillers indsats og udvikling.

”Frederikke Hedegaard er et rigtig ”Aarhus-produkt”, og hun gør det fantastisk i en ung alder. Hendes mange minutter på banen i en ung alder samt hendes stabilitet og arbejdsindsats til træning gør hende til en værdifuld spiller for Aarhus United, og jeg er sikker på, at Frederikke får mange sæsoner i Håndboldligaen,” siger Heine Eriksen med overbevisning i stemmen.

Frederikke har fået sin håndboldopdragelse i Aarhus Uniteds to samarbejdsklubber HEI og VRI, og før Corona-nedlukningen var hun træner for de lokale U15 piger i HEI. Hun er ganske tilfreds med, at hun skal fortsætte på byens ligahold minimum endnu en sæson.

”Jeg er glad for, at det bliver til endnu en sæson i Aarhus United. Jeg har virkelig fået en masse ansvar i denne sæson og rigtig mange minutter på banen og det er fedt. Jeg skal i gang med at læse efter sommerferien, og det kan jeg fint kombinere med håndbolden. De mange spilleminutter i denne sæson har skærpet min lyst, og jeg er klar på at lægge yderligere lag på mit spil i den kommende tid,” siger Frederikke Hedegaard, der er noteret for 33 ungdomslandskampe for Danmark.