fbpx

Sophia Snogdal og BIBUS SINDBY fortsætter samarbejdet med Aarhus United

Skrevet af: Lasse Pedersen (20/02-2021)

Vi er godt igang med forlængelser! Et godt makkerskab tager 2 år mere.

Det bliver fortsat i Aarhus United, at Sophia Snogdal skal videreudvikle sit talent. Den hurtige og stærke fløjspiller, som danner makkerpar med June Bøttger på den aarhusianske venstrekant, fik sidste sæson ødelagt af en langvarig knæskade, men er i denne sæson kommet stærkt tilbage, og ligner mere og mere en af fremtidens danske fløjprofiler i ligaen.

Forleden forlængede højrefløjen Frederikke Hedegaard med Aarhus United, og med Sophia Snogdal i klubben i mindst to år mere er Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen rigtig godt tilfreds.

”Sophia er et godt billede på det talentarbejde der foregår i vores samarbejdsklubber rundt omkring i Aarhus. Hun er utrolig dedikeret og hun udgør et rigtig godt makkerpar med June Bøttger. At vi i samarbejde med de unge spillere, kan udvikle dem og lægge lag på, er det vigtigt, at de er i Aarhus United i flere år. Det er Sophia heldigvis, og jeg glæder mig til at følge hendes udvikling. Jeg er sikker på, at hun over tid kan udvikle sig til en profil i Aarhus United” siger Heine Eriksen.

Sophia’s personlige sponsor, BIBUS SINDBY A/S – en yderst aktiv sponsor i Aarhus United, har været med til at muliggøre forlængelsen med Sophia. Ud over at forlænge sponsoraftalen med Aarhus United med samme 2 år, så har BIBUS SINDBY A/S også hævet deres sponsorat betragtelig til de kommende sæsoner.

Keld Hansen, håndbold-elskende direktør hos BIBUS SINDBY A/S – ”Jeg er stor fan af danske talenter og når de kommer med den tilgang til tingene, som Sophia gør, er hun en stærk ambassadør for vores forretning og derfor en rigtig god sag at støtte op omkring. Jeg kommer rundt i mange håndboldklubber, og har i Aarhus United virkelig fundet en Ligaklub med en fantastisk ånd og tilgang til tingene. Jeg glæder mig til flere gode oplevelser med Aarhus United i de kommende år og til igen at kunne komme i Stadionhallen og se Sophia sætte bolden op i det lange hjørne.

For den 20-årige venstrefløj, der skal starte på en videregående uddannelse til sommer ved siden af sin håndboldkarriere, er der også store forventninger til de kommende år.

”Jeg ser virkelig frem til den nye sæson. Vi bliver et hold med rigtig mange gengangere og med et stærkt koncept, som er på plads. Det skal vi bygge videre på. Samtidig har jeg stærke relationer til flere af de nye i truppen, f.eks. vores nye keeper Louise Bak Jensen. Jeg tror, vi kan komme langt med holdet i de næste par år,” siger Sophia Snogdal, der trådte sine første mange par håndboldsko Aarhus Uniteds samarbejdsklub VRI, indtil HIH og ISI fik lov at låne Sophia i et par år.

Sophia Snogdal, der er noteret for 14 U-landskampe, kom tilbage til Aarhus og til Aarhus United U18-projektet i 2018, inden ligaholdet kaldte på Sophias kvaliteter og evner.

BIBUS SINDBY A/S FACTS:

De har i mere end 100 år været leverandør til den danske auto & metalindustri. Beliggende i Vejle

I dag er de en del af BIBUS-koncernen med afdelinger i 38 lande, +1500 medarbejdere og en omsætning på godt 400 millioner euro i 2020.